Η Marilyn Monroe είχε δεσμό με 16χρονη θαυμάστριά της!

Νέες πιπεράτες αποκαλύψεις για το απόλυτο σύμβολο του sex

Η Marilyn Monroe είχε δεσμό με 16χρονη θαυμάστριά της!

Νέες πικάντικες αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της Marilyn Monroe ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας. Πριν λίγες μέρες το star.gr είχε γράψει ότι η Marilyn είχε δεσμό με αρκετές κυρίες του Hollywood. Τώρα μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου για τη ζωή της αποκαλύπτεται ότι η ξανθιά σεξοβόμβα είχε ξελογιάσει και μια 16χρονη θαυμάστριά της.

Το βιβλίο επικαλείται την ίδια τη μαρτυρία της 16χρονης που μάλιστα ήταν εκείνη που ξεκίνησε το πρώτο fan club της Marilyn. Σύμφωνα λοιπόν με την Jane Lawrence, είχε συναντήσει την Marilyn Monroe όταν εκείνη ήταν 29 χρονών.

«Έσκυψε και με φίλησε τρυφερά στο στόμα. Μου πήρε την ανάσα», είπε.

Μάλιστα τόνισε ότι είναι μια από τις πιο αγαπημένες της αναμνήσεις από την super star, της οποίας κάποια στιγμή έγι��ε το δεξί χέρι. Μάλιστα η Marilyn συνήθιζε να την αποκαλεί «το μικρό της μυστικό», καθώς όπως αποκαλύπτει η ίδια η Jane Lawrence είχαν ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις.

Ο συγγραφέας του βιβλίου γνώρισε τη Lawrence μέσω ενός κοινού φίλου και κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη της.

«Η Jane γνώρισε τη Marilyn όταν ήταν 12 ετών γιατί ο θετός της πατέρας εργαζόταν στο νομικό τμήμα των στούντιο RKO. Σύντομα έγιναν στενές φίλες, αφού και οι δύο ήταν στο ίδιο ορφανοτροφείο σε διαφορετικές στιγμές της ζωής τους. Και οι δυο δεν γνώριζαν ποιος είναι ο πραγματικός τους πατέρας και κόλλησαν αμέσως αν και είχαν 14 χρόνια διαφορά ηλικίας», είπε.

Μάλιστα ο συγγραφέας αποκάλυψε ότι η Jane πάντα πάλευε με τη σεξουαλικότητά της και εκμυστηρευόταν τις αγωνίες της στη Marilyn. Εκείνη έδειχνε μεγάλη κατανόηση και της έλεγε ότι όποιες κι αν είναι οι σεξουαλικές της προτιμήσεις η αγάπη είναι αγάπη.

Μια βραδιά λοιπόν του 1955 η Marilyn άλλαξε εντελώς τις σεξουαλικές της εμπειρίες. Η Jane πήγε στο διαμέρισμα της ηθοποιού στο Λος Άντζελες για να τη βοηθήσει με κάτι δουλειές και τελικά οι δυο τους κατέληξαν στο κρεβάτι.

Μάλιστα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Jane την ώρα που έφτασε στο σπίτι η Marilyn έπινε σαμπάνια και κατανάλωνε χάπια.

«Τα επόμενα λεπτά ήταν σαν όνειρο. Οι σφυγμοί μου χτύπησαν κόκκινο, καθώς η Marilyn φίλησε τους γοφούς μου και μετά έγειρε και με φίλησε στο στόμα, απαλά και αργά. Μου κόπηκε η ανάσα», είπε.
Περιγράφει τέλος ότι η Marilyn ήταν αχόρταγη στο κρεβάτι, χαρίζοντάς της απίστευτη ηδονή!!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top