Δείτε την απιστία της Kristen Stewart με τον σκηνοθέτη!

Αυτά είναι τα ενσταντανέ που προκάλεσαν σάλο στο Hollywood

Τα αμαρτωλά φιλιά και οι αγκαλιές της Kristen Stewart με τον σκηνοθέτη της «Χιονάτης», Rupert Sanders, μόλις κυκλοφόρησαν: με τον σάλο να μην έχει κοπάσει ακόμα, οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του κόσμου και δείχνουν την απιστία.

Στα ενσταντανέ, που δημοσίευσε το περιοδικό «US Weekly», βλέπουμε την νεαρή ηθοποιό και τον 41χρονο σκηνοθέτη να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται εντός και εκτός ενός αυτοκινήτου

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 17 Ιουλίου. «Η Kristen κερατώνει τον Rob», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος και ο υπότιτλος… καταρρακώνει τον ηθοποιό: «ο χειρότερος εφ��άλτης του Pattinson γίνεται πραγματικότητα καθώς η Stewart συλλαμβάνεται επ’ αυτοφώρω με τον σκηνοθέτη της, πατέρα δύο παιδιών».

Με ανακοίνωσή της, την αυθεντικότητα της οποίας πολλοί αμφισβητούν, η 22χρονη ηθοποιός αναγνωρίζει το λάθος της και ζητά συγνώμη από τον αγαπημένο της, ενώ ο 41χρονος σκηνοθέτης δηλώνει καταρρακωμένος και τονίζει πως η οικογένειά του είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχει.

Προς το παρόν, ο Robert Pattinson δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο και οι πληροφορίες, όπως έγραψε νωρίτερα το star.gr, τον θέλουν σοκαρισμένο. Όσο για την σύζυγο του Sanders και συμπρωταγωνίστρια της Stewart στη «Χιονάτη», Liberty Ross; Μετά τα αινιγματικά tweets της, έσβησε τον λογαριασμό της!

Οι θαυμαστές του «Twilight» έχουν σοκαριστεί, ενώ «φωτιά» έχουν πάρει τα... γραφεία στοιχημάτων που αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το μέλλον της Kristen και του Rob!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top