Συντετριμμένος ο Robert Pattinson από την απιστία την Kristen

Βρίσκεται σε σοκ και δεν ξέρει τι να κάνει

Ενώ η Kristen Stewart και ο Rupert Sanders εξέδωσαν και οι δύο ανακοινώσεις για την παράνομη σχέσης τους, ζητώντας ταπεινά συγγνώμη από τους συντρόφους τους, ο Robert Pattinson παραμένει ανησυχητικά σιωπηλός.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του λένε ότι ο Robert είναι συντετριμμένος και δεν μπορεί καν να σκεφτεί καθαρά και να κάνει κι αυτός μια δήλωση. Μάλιστα λένε ότι είναι σοκαρισμένος από το γεγονός ότι η καλή του παραδέχθηκε ότι δεν ήταν πιστή.

«Ο Rob είναι σε κατάσταση σοκ. Είναι συντετριμμένος. Όμως προς το παρόν δε θέλει να πει τίποτα μέχρι να αποφασίσει τι θα κάνει. Έχει πληγωθεί πολύ από την Kristen», λένε φίλοι του ηθοποιού.

Ο Pattinson έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε ότι η καλή του, του το φόρεσε το κέρατο. Πριν από τρεις μέρες εμφανίστηκαν μαζί στα Teen Choice Awards, ενώ δύο βράδια πριν σκάσει η βόμβα οι δυο τους περπατούσαν στους δρόμους του Hollywood πιασμένοι χεράκι, χεράκι.

Εκείνος δεν είχε κρύψει ότι είναι πολύ ερωτευμένος και ότι σκέφτεται ακόμα και το γάμο με την Kristen. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε πει ότι το μοναδικό πράγμα που δεν μπορεί να καταλάβει είναι το γιατί απατούν οι άνθρωποι τους συντρόφους τους.

Φανταστείτε λοιπόν σε τι κατάσταση είναι τώρα. Οι θαυμαστές τους πάντως στοιχιματίζουν ότι οι δυο τους θα τα ξαναβρούν, αφού η σχέση τους ήταν πολύ δυνατή, ενώ σήμερα ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Kristen να κάνει μια πρωινή βόλτα με πρησμένα μάτια από το κλάμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top