«Δεν με απήγαγε κανείς»!

Το οργισμένο ξέσπασμα της μητέρας του Michael Jackson

Ύστερα από δέκα μέρες απόλυτης σιωπής, η 82χρονη μητέρα του Michael Jackson αποφάσισε να βγει δημόσια και να μιλήσει, βάζοντας τέλος στις φήμες που την ήθελαν να έχει απαχθεί και να κρατείται παρά τη θέλησή της σε άγνωστη τοποθεσία.

Χθες λοιπόν, έχοντας δίπλα της τα παιδιά της Janet, Jermain, Rebbie, την εγγονή της και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του θερέτρου στο οποίο μένει στην Αριζόνα, η Katherine είπε τη δική της πλευρά των πραγμάτων στο δελτίο του ABC.

«Κυκλοφορούν φήμες για το πρόσωπό μου ότι έχω απαχθεί. Βρίσκομαι εδώ σήμερα για να πω σε όλους ότι είναι μια χαρά. Τα παιδιά μου δε θα μου έκαναν ποτέ τίποτα κακό. Είναι χαζό να το πιστεύει αυτό κάποιος», είπε.

Η 82χρονη μητέρα του βασιλιά της ποπ, διάβαζε τη δήλωσή της, ενώ απαγορεύτηκε στο δημοσιογράφο που ήταν εκεί να κάνει οποιαδήποτε ερώτηση.

Λίγο πριν από τη δήλωση αυτή, η Katherine Jackson είχε χάσει την κηδεμονία των τριών εγγονιών της, του Prince, της Paris και του Prince Michael. Το δικαστήριο θεώρησε ότι δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά της ως κηδεμόνας εξαιτίας τρίτων και όρισε ως κηδεμόνα των παιδιών τον γιο του Tito Jackson, TJ.

«Είμαι συντετριμμένη που την ώρα που ήμουν μακριά μου πήραν τα εγγόνια μου και θα επιστρέψω γρήγορα στο σπίτι. Η απόφασή του δικαστηρίου βασίστηκε σε ένα σωρό ψέματα και γνωρίζω πολύ καλά ποιος βρίσκεται πίσω από αυτό», είπε.

Η Katherine Jackson έδωσε και τη δική της απάντηση για το γεγονός ότι άφησε μόνα τους τρία ανήλικα παιδιά και δεν είχε καμία απολύτως επικοινωνία μαζί τους.

«Ένας λόγος που δεν τηλεφωνούσα ήταν ότι δεν είχα τηλέφωνο. Δεν ήθελα να δέχομαι τηλεφωνήματα όσο ήμουν εδώ. Η βοηθός μου ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον εγγονό μου Prince. Έλεγε ότι όλα πάνε μια χαρά στο σπίτι. Ακόμα ανησυχώ για τα παιδιά, αν είναι καλά», είπε.

Με την απόφαση πάντως του δικαστηρίου να δώσει την κηδεμονία των τριών κληρονόμων του Michael Jackson στον TJ Jackson σημαίνει ότι εκείνος θα έχει πια πρόσβαση σε εκατομμύρια, προκειμένου να φροντίσει τα παιδιά.

Μάλιστα τόσο η Paris, όσο και ο Prince έδωσαν την συγκατάθεσή τους να γίνει κηδεμόνας τους ο ξάδελφός τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top