Άφαντη η σύζυγος του σκηνοθέτη με τον οποίο «έμπλεξε» η Kristen Stewart

Ο κακός χαμός μετά τις φήμες για την απιστία

Άφαντη η σύζυγος του σκηνοθέτη με τον οποίο «έμπλεξε» η Kristen Stewart

Μερικά αινιγματικά σχόλια και μετά… άφαντη: η σύζυγος του Rupert Sanders, του σκηνοθέτη με τον οποίο η Kristen Stewart φέρεται να απάτησε τον Robert Pattinson, διέγραψε τον λογαριασμό της στο Twitter!

Το 33χρονο μοντέλο και ηθοποιός -που παίζει την μητέρα της Stewart στην ταινία του Sanders «H Χιονάτη Και Ο Κυνηγός»- έγραψε μερικά αινιγματικά μηνύματα μετά τα δημοσιεύματα για την απιστία, με κυριότερο την φράση της Marilyn Monroe «κάποιες φορές πρέπει να διαλυθούν καλά πράγματα για να έρθουν τα ακόμα καλύτερα».

Κατά τα δημοσιεύματα, το παράνομο ζευγάρι πιάστηκε από τους παπαράτσι την περασμένη Τρίτη σε τρυφερά ενσταντανέ με την 22χρονη να κουρνιάζει στην αγκαλιά του σκηνοθέτη.

Το Hollywood «βουίζει» από τα νέα για την απιστία. Προς το παρόν, ούτε η Kristen Stewart, ούτε ο Rupert Sanders, έχουν σχολιάσει το παραμικρό.
Σιωπή επικρατεί και από την πλευρά του Robert Pattinson, ενώ, πριν αρχίσουν τα σχόλια από τους followers, η Liberty Ross, που έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον γάμο της με τον 41χρονο σκηνοθέτη, διέγραψε τον λογαριασμό τηςστο Twitter.

Οι «κακές» γλώσσες, πάντως, λένε πως το σήριαλ θα έχει κι άλλα επεισόδια τις επόμενες ημέρες, με κυριότερα… ένα διαζύγιο και ένα χωρισμό! Λες να πέσουν μέσα;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top