Δείτε: φύσηξαν μποφόρ και βγήκαν τα απόκρυφα έξω!

Οι 10 σταρ που έπεσαν «θύμα» του καιρού

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Άτιμο πράγμα παιδί μου τα μποφόρ… Εκεί που κάθεται η showbiz αμέριμνη, έρχεται και φυσάει, με αποτέλεσμα να σηκωθεί η φούστα και να βγουν τα εσώρουχα (και όχι μόνο) στη φόρα! Το star.gr σου παρουσιάζει 10 διάσημες κυρίες που… τις πήρε και τις σήκωσε!

Τα πιο πρόσφατα upskirts λόγω μποφόρ ανήκoυν στην Francia Raisa, την ηθοποιό που έδειξε το βρακάκι της στα «Teen Choice Awards» πριν από δύο ημέρες και την Demi Lovato που μας τα έδειξε όλα την στιγμή που τραγουδούσε στο Central Park για την εκπομπή «Good Morning America» πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Αυτή που δεν πρόλαβε να μαζέψει τα ανεμοδαρμένα από την κακοκαιρία υφάσματα ήταν η Emma Watson, η πρωταγωνίστρια του «Harry Potter». Τι το ήθελε το αέρινο φόρεμα στην πρεμιέρα του «Ημίαιμου Πρίγκιπα»; Την ώρα που υπέγραφε αυτόγραφα, βγήκε το εσώρουχο στη φόρα! Μωρέ καλά σκέφτονταν στην αρχή να αναβάλλουν το event λόγω του καιρού...

Ολίγον τι εσώρουχο και αρκετό γλουτό μας έδειξε και η Kate Middleton, με το κίτρινο φόρεμά της να σηκώνεται την ώρα που βρισκόταν σε στρατιωτικό ελικοδρόμιο του Καναδά. Χαρά τα φανταράκια, χαρά και οι παπαράτσι…

Στο έλεος των μποφόρ έχουν επίσης βρεθεί η Katie Holmes την ώρα που ανέβαινε σε ελικόπτερο μαζί με την μικρή Suri, η Jessica Alba στην πρεμιέρα της ταινίας «The Killer Inside Me» και η Blake Lively την ώρα που γυρνούσε ένα επεισόδιο του «Gossip Girl».

Ανέμελη στάθηκε απέναντι στον άνεμο η Lindsay Lohan εν έτει 2008, με το μαύρο εσώρουχό της να γίνεται talk of the town στο κόκκινο χαλί των βραβείων του MTV, ενώ χιλιάδες views στο YouTube έχει το βίντεο από συναυλία της Taylor Swift στο στάδιο του St. Louis, όπου το φόρεμα της έφτασε στην πλάτη!

Κλείνουμε με ένα… ιστορικό upskirt λόγω του ανέμου: το 2006, εκατομμύρια θεατές και τηλεθεατές της τελετής έναρξης του παγκοσμίου κυπέλλου της Γερμανίας είδαν το λευκό εσώρουχο της Tony Braxton, που βγήκε στη φόρα όσα εκείνη τραγουδούσε!

Δείτε βίντεο με το upskirt της Taylor Swift και φωτογραφίες με τις 10 κυρίες που τις πήρε και τις σήκωσε

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top