Η Kristen Stewart απατά τον Robert Pattinson με παντρεμένο!

Φουντώνουν οι φήμες ότι έχει δεσμό με το σκηνοθέτη της Χιονάτης

Με παντρεμένο, πατέρα δύο παιδιών και 20 χρόνια μεγαλύτερό της λένε οι κακές γλώσσες ότι απατάει τον Robert Pattinson η Kristen Stewart.

Η πέτρα του σκανδάλου δεν είναι άλλος από τον σκηνοθέτη της ταινίας «Η χιονάτη και ο κυνηγός», Rupert Sanders, που φαίνεται να έχει γοητεύσει την 22χρονη σταρ.

Σύμφωνα με το Us Weekly η Kristen και ο Rupert που είναι παντρεμένος με το μοντέλο της Vogue, Liberty Ross, ήταν μες στα μέλια και δεν χόρταιναν ο ένας τον άλλο.
Μάλιστα το περιοδικό People δημοσιεύει δήλωση φίλου της ηθοποιού, ο οποίος δηλώνει ότι η Kristen είναι συντετριμμένη!

«Η Kristen δεν είναι καλά. Ήταν ένα λάθος και μια κακιά στιγμή. Δεν έχει δεσμό με τον Rupert. Ήταν απλά μια παρόρμηση που δεν έπρεπε να γίνει ποτέ. Δεν ήθελε να πληγώσει κανένα. Είναι ένα καλό παιδί που απλά έκανε μια λάθος επιλογή», είπε στο περιοδικό ο φίλος της.

Και όλα αυτά ένα μήνα μετά από τη συνέντευξη του Robert Pattinson στο Vanity Fair στην οποία δήλωνε ότι δεν καταλαβαίνει τους ανθρώπους που απατούν τους συντρόφους τους!!!!

Φαντάζεστε τι έχει να γίνει τώρα που βγήκαν στη φόρα τα καμώματα της καλής του;

Πάντως πριν από μερικές μέρες οι δυο τους έδειχναν μια χαρά. Και να φανταστείτε ότι ο Robert είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η Kristen είναι η γυναίκα της ζωής του και ότι θέλει να την παντρευτεί!!!!

Όσο για τη σύζυγο του Rupert; Αρκέστηκε σε ένα αινιγματικό tweet με μία φράση της Marilyn Monroe.

«Κάποιες φορές τα καλά πράγματα διαλύονται για να δημιουργηθούν νέα και καλύτερα», έγραψε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top