Βρέθηκε η μητέρα του Michael Jackson!

Μαίνεται η κόντρα της Paris με τους θείους της

Σε επαφή με τη μητέρα του Michael Jackson, Katherine, ήρθε χθες το βράδυ η αστυνομία, μετά από καταγγελία των εγγονιών της ότι έχει εξαφανιστεί.

Ο αδελφός του αδικοχαμένου βασιλιά της ποπ, Jermaine Jackson δήλωσε ότι η μητέρα του είναι καλά και ότι βρίσκεται κάπου στην Αριζόνα μαζί με την αδελφή του Rebbie μετά από εντολή των γιατρών της για ξεκούραση.

«Με στεναχωρεί που μια τέτοια λανθασμένη καταγγελία προκάλεσε τέτοια αναστάτωση στα παιδιά του Michael που με το δίκιο τους πανικοβλήθηκαν στα όσα λανθασμένα άκουσαν», είπε.

Τα τρία εγγόνια της Katherine δήλωσαν ότι έχουν να επικοινωνήσουν με τη γιαγιά τους μία εβδομάδα και ο ανιψιός της Trent Jackson έκανε στην καταγγελία στην αστυνομία. Η… «εξαφάνιση» της Katherine Jackson συνέπεσε με την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Paris Jackson και στο θείο της.

«Ναι η γιαγιά μου έχει εξαφανιστεί. Έχω να της μιλήσω μια εβδομάδα και θέλω να γυρίσει σπίτι τώρα», έγραψε η 14χρονη στο Twitter φανερά εκνευρισμένη.

Μυστήριο πάντως παραμένει ποιος φροντίζει τα τρία παιδιά του Michael Jackson, μιας και η μητέρα του είχε οριστεί ως κηδεμόνας τους.

Στο μεταξύ μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε μέλη της οικογένειας όσον αφορά στη διαθήκη του Michael Jackson. Πέντε από τα αδέλφια του για μια ακόμα φορά υποστήριξαν ότι η διαθήκη του είναι πλαστή και ότι οι διαχειριστές της περιουσίας του θα πρέπει να αποχωρήσουν.

Την ίδια ώρα η Paris Jackson τα βάζει με τους θείους της που θέλουν να παρουσιάσουν την γιαγιά της σε άσχημη κατάσταση, αναφέροντας ότι δεν έπαθε ποτέ εγκεφαλικό, ένα και τα παιδιά της το αναφέρουν συνεχώς.

Μάλιστα αυτός είναι και ο λόγος που η Katherine Jackson πήγε στην Αριζόνα, ώστε να ξεκουραστεί, μακριά από τηλέφωνα και ειδήσεις που τη στεναχωρούν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top