ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΗ η Tamara Eclestone παράτησε τον επί δυο έτη φίλο της!

Βρήκε «ελεεινό» sex tape του και τον χώρισε!

ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΗ η Tamara Eclestone παράτησε τον επί δυο έτη φίλο της!

Πρώτη ανάρτηση: 21/07/2012 00:01

Αηδιασμένη δηλώνει η Tamara Ecclestone από τον πρώην φίλο της. Η ζάμπλουτη κόρη του αφεντικού της Formula 1, τα είχε τα τελευταία δυο χρόνια, με τον Omar Khyami, με τον οποίον σκεφτόταν μέχρι και να… παντρευτεί!

Όλ΄αυτά μέχρι σήμερα, αφού τελικά το αγόρι, της βγήκε σκάρτο.

Πως το ανακάλυψε η 28χρονη Tamara;

Διέρρευσε sex tape του φίλου της, το οποίο η ίδια χαρακτηρίζει «ελεεινό», και προέρχεται από ένα party, στο οποίο είχε δώσει το παρόν ο Omar, με το περιεχόμενο να είναι άκρως ακατάλληλο και… σιχαμένο!

Με το που το είδε η Tamara, δεν έχασε χρόνο. Αμέσως μάζεψε τα πράγματα του, και τα έστειλε πακέτο στους γονείς του, μιας και οι δυο τους, συζούσαν το τελευταίο διάστημα στο Δυτικό Λονδίνο.

Μάλιστα άλλαξε και τις κλειδαριές του σπιτιού, έτσι για να γλυτώσει τις ανεπιθύμητες επισκέψεις.

Η ίδια, σε δηλώσεις της λίγο μετά το περιστατικό, παραδέχτηκε κλαμμένη, πως «μίλησα με τον Omar, και μου είπε πως όντως το sex tape είναι αληθινό. Όλα τελείωσαν πια!» κατέληξε η ερωτικά απογοητευμένη κόρη του Bernie Ecclestone.

Τόνισε δε πως νιώθει πολύ αηδιασμένη μετά απ΄όσα είδε, ενώ ενημέρωσε και τους γονείς της για το περιστατικό, οι οποίοι με το που το έμαθαν, έπεσαν από τα σύννεφα.

Και να φανταστείτε, πως μόλις πριν δυο μέρες περίπου, το ζευγάρι ήταν χαρούμενο και ευτυχισμένο, ποζάροντας στο Κόκκινο Χαλί, κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του "Batman: The Dark Knight Rises", στο Λονδίνο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top