Stars με ανασφάλειες!

Τις αποκαλύπτουν χωρίς φόβο και με πολύ πάθος

Stars με ανασφάλειες!

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Μπορεί να είναι stars, επιτυχημένες, όμορφες, να έχουν στη διάθεσή τους καλύτερους αισθητικούς, όμως οι stars που θα δείτε παρακάτω έχουν πολλές ανασφάλειες και δε διστάζουν να τις αποκαλύψουν.

Η Kim Kardashian για παράδειγμα. Ενώ δείχνει να είναι full στην αυτοπεποίθηση και να τονίσει όσο μπορεί περισσότερο τις καμπύλες της, έχει ένα μεγάλο θεματάκι με τους μηρούς της. Δεν της αρέσουν της κοπέλας και νομίζει ότι είναι πολύ χοντροί.

Η Katy Perry πάλι έχει ένα προβληματάκι με το πλούσιο στήθος της. Μπορεί οι άνδρες να λατρεύουν αν τη βλέπουν με τις τουαλέτες με τα βαθειά ντεκολτέ, εκείνη όμως δε θέλει να το πολυδείχνει.

Ανασφάλειες έχει και η Angelina Jolie, ειδικά μετά από τη γέννηση των διδύμων. Η ηθοποιός το πήρε βαριά που είχε πάρει λίγα παραπανίσια κιλά και τώρα έχει καταδικάσει τον εαυτό της σε μόνιμη δίαιτα για να μην παχύνει. Η αλήθεια πάντως είναι ότι το έχει παρακάνει.

Στην Keira Knightley πάλι δεν αρέσει καθόλου ο… ποπός της. Μάλιστα έχει πει ότι δεν πρόκειται ποτέ να τον εμφανίσει… γυμνό σε ταινία και αν χρειαστεί θα ζητήσει να την ντουμπλάρουν.

Με τον ποπό της έχει πρόβλημα και η Jennifer Aniston. Εσείς μπορεί να ζηλεύετε ��ο κορμί της, εκείνη όμως θεωρεί ότι ο ποπός της είναι πιο μεγάλος και από τη… φήμη της!!!!

Η Victoria Beckham σκέφτεται λέει πολύ σοβαρά να καταφύγει στον πλαστικό χειρουργό γιατί μετά από τέσσερις γέννες η κοιλιά της έχει χαλαρώσει. Εμείς βέβαια δεν βλέπουμε να έχει καθόλου κοιλιά, αλλά τι να πεις; Μόνο οι γιατροί είναι για τέτοιες υποθέσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top