Τον χώρισε η Amber τον Johnny Depp

Δεν άντεξε τόσο δράμα η γυναίκα

Τον χώρισε η Amber τον Johnny Depp
Μπορεί τον τελευταίο καιρό να είδε το όνομά της να φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα, ως η αντροχωρίστρα που χώρισε τον Johnny Depp από τη Vanessa Paradis, όμως τώρα ακούγεται ότι η Amber Heard αποφάσισε να τον χωρίσει τον Johnny γιατί δεν άντεξε το δράμα που εξελισσόταν όσον αφορά στη σχέση τους.

Η 26χρονη ηθοποιός κουράστηκε να ακούει τον εξάψαλμο και να είναι συνεχώς «κρεμασμένη» στα μανταλάκια, οπότε αποφάσισε να πει στον Depp να κάνουν ένα διάλειμμα.

«Η Amber δεν είναι σίγουρη ακόμα για το τι θα συμβεί με εκείνη και τον Johnny. Αυτό που θέλει είναι να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα πριν πάρει τις αποφάσεις της», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον της.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Rum Diaries» και από την αρχή της γνωριμίας τους, η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους ήταν ηλεκτρισμένη. Εκείνη μόλις είχε χωρίσει, εκείνος ήταν σε διάσταση, οπότε οι συνθήκες ήταν οι κατάλληλες για να εξελιχθεί το ειδύλλιο.

Μάλιστα είχαν καταφέρει να κρατήσουν τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από τη σχέση τους, μέχρι που ανακοινώθηκε και επίσημα ότι ο Johnny Depp και η Vanessa Paradis χωρίζουν.

Η πίεση που ένιωσε η Amber μετά από αυτό ήταν τεράστια, οπότε αποφάσισε ότι καλό είναι οι δυο τους να πάρουν το χρόνο τους και να σκεφτούν τι θέλουν να κάνουν. Για να δούμε, θα αντέξουν οι δυο τους χώρια;
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top