Π. Μπουγιούρης: «Πιο πολύ με απασχολεί το μέλλον της χώρας μου»

Καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα με τον «Επιθεωρητή» του Γκόγκολ

Π. Μπουγιούρης: «Πιο πολύ με απασχολεί το μέλλον της χώρας μου»

Όταν βρίσκεσαι μαζί του βλέπεις έναν όμορφο και σεμνό νέο ο οποίος ενσαρκώνει όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία τον κάνουν να ξεχωρίζει στον χώρο της υποκριτικής: ταλέντο, ενθουσιασμό, κοινωνικές ευαισθησίες, γοητεία και αρκετό χιούμορ. Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις πρόβες του ‘’Επιθεωρητή’’ και μίλησε για όλα.

- Η κατάσταση στο χώρο της υποκριτικής δεν είναι η καλύτερη τον τελευταίο καιρό. Αρκετοί συνάδελφοί σου μένουν απλήρωτοι. Το γεγονός αυτό σε έχει κάνει να σκεφθείς την εναλλακτική του εξωτερικού;

H αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή όλη η χώρα δοκιμάζεται. Οπότε μπορώ να σου πω ότι πιο πολύ με απασχολεί το μέλλον της χώρας παρά του κλάδου μου.

- Διαθέτεις μια πολύ ωραία σκηνική παρουσία, Κάτι τέτοιο αποτελεί όπλο στη δουλειά σου; Έχεις νιώσει πως σου 'άνοιξε πόρτες';

Δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά σε κάτι τέτοιο. . Πάντα έκανα αυτό που πίστευα κι ένιωθα! Από κει και πέρα δεν ξέρω τι είχε μεγαλύτερη βαρύτητα στα μάτια ενός συνεργάτη!

- Πριν κάποιους μήνες επισκέφθηκες τη Γκάνα στην Αφρική. Τι είναι εκείνο που αποκόμισες από την επαφή σου με αυτόν τον τόπο;

Ότι είμαστε όλοι ίσοι, άνθρωποι του ίδιου Θεού. Τώρα ποιοι είμαστε πιο τυχεροί, δεν είμαι και εντελώς σίγουρος.

- Ακούστηκαν πολλά σχετικά με την αποχώρησή σου από τα 'Μυστικά της Εδέμ'. Τι συναισθήματα σου έμειναν τελικά από αυτή τη συνεργασία;

(Γέλια) Αισθάνομαι λίγο σαν ανέκδοτο! "Ποιός σκότωσε τον Τζέϊ Αρ;" Μόνο χαρούμενος και περήφανος αισθάνομαι γι' αυτήν την συνεργασία!

- Αν δεν ήσουν ηθοποιός τι θα ήθελες να ήσουν;

Κατά καιρούς έχω σκεφθεί διάφορα! Κάποια από τα επαγγέλματα που θα μπορούσα να κάνω είναι αυτό του βιβλιοπώλη, του μπακάλη και του οδηγού ασθενοφόρου.

- Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου ηθοποιοί/θεατρικοί συγγραφείς και γιατί;

Είναι πάρα πολλοί. ! Κατά βάση αγαπώ το αγγλικό θέατρο! Μαικλ Κέην, Σαίξπηρ, Πίντερ, επίσης Κατσικονούρης, Μάμμετ, Γουίλιαμ Χαρτ, Κεβιν Κλάϊν. Επίσης, Ο Γιάννης Νταλιάνης τον οποίο είδα πρόσφατα και μου άρεσε πάρα πολύ.

- Τι θα συμβούλευες ένα νέο παιδί που θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική στην Ελλάδα του 2012;

Δεν θα του έλεγα απολύτως τίποτα. Η καρδιά του είναι εκείνη που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.

- Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;

Υπάρχουν πολλές σκέψεις για τη νέα σεζόν. Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στην περιοδεία του "Επιθεωρητή" σε όλη την Ελλάδα, η οποία θα διαρκέσει ως το Σεπτέμβρη.

Ο Παναγιώτης αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση ''Ο Επιθεωρητής''. Πρόκειται για το κλασικό αριστούργημα του Ρώσου συγγραφέα Νικολάι Γκόγκολ. Ο Επιθεωρητής είναι ένα έργο επίκαιρο το οποίο μέσα από ακραίες κωμικές καταστάσεις σαρκάζει ανελέητα την εξουσία και τους μηχανισμούς της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top