Όλο το Hollywood ήρθε Ελλάδα! ΔΕΙΤΕ φώτο του Jon Bon Jovi από Κεφαλονιά!

Στην Πύλο «έδεσαν» με το σκάφος και οι Brangelina!

Όλο το Hollywood ήρθε Ελλάδα! ΔΕΙΤΕ φώτο του Jon Bon Jovi από Κεφαλονιά!

Και φέτ��ς, όλο το Hollywood, ψηφίζει Ελλάδα! Μετά τον Travolta και τον De Niro που επισκέφτηκαν τη χώρα μας, ήρθε και η σειρά του Jon Bon Jovi να «γευτεί» τις ομορφιές της Ελλάδας.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, επισκέφτηκε την Κέρκυρα και στη συνέχεια την Κεφαλλονιά, όπως σας γράψαμε και από το star.gr.

Μάλιστα επέλεξε το Φισκάρδο, όπου έφαγε στην ταβέρνα της Τασίας, με την μαγείρισσα να μιλά με τα καλύτερα λόγια για εκείνον!

«Παιδιά ήταν απίστευτος! Σοκαριστικά ευγενής και σοκαριστικά απλός!» δήλωσε η ίδια τηλεφωνικά στο Star, λέγοντας πως τον «ανάγκασε» να φάει αστακό ψητό αντί για γαρίδες που ήθελε.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά του είπε κατάμουτρα πως δεν τον ξέρει, και πως ο αγαπημένος της τραγουδιστής είναι ο Αντώνης Ρέμος, δείχνοντας του φωτογραφίες της με τον έλληνα αοιδό!

Τι να κάνει και ο Jon Bon Jovi; «υπάκουσε» με την μαγείρισσα να τον φιλεύει ό,τι τραβούσε η ψυχή του.

Την ίδια στιγμή όμως, άλλο ένα διάσημο ζεύγος έφτασε στη χώρα μας. Brad Pitt και Angelina Jolie, έδεσαν με την θαλαμηγό τους στην Πύλο, ωστόσο απέφυγαν να κυκλοφορήσουν στη γραφική κωμόπολη, ώστε να γλυτώσουν από τ΄αδιάκριτα βλέμματα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top