Χωρίζουν Λοτσάρη – Σκορδάλης;

Σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού

Χωρίζουν Λοτσάρη – Σκορδάλης;
Πριν από λίγο καιρό ήταν έντονες οι φήμες ότι ο γάμος της Νίνας Λοτσάρη και του Κωνσταντίνου Σκορδάλη περνάει σοβαρή κρίση. Τώρα, οχτώ μήνες μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης τους οι φήμες αυτές άρχισαν να φουντώνουν και πάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Νίνα Λοτσάρη και ο σύζυγός της βρίσκονται σε διάσταση από την αρχή του καλοκαιριού. Το ζευγάρι περνάει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του και κανείς από τους δύο δε θέλει να μιλάει γι’ αυτό.

Η τελευταία τους δημόσια, κοινή εμφάνιση έγινε στις 16 Ιουνίου στο S Club @ Thalassa People’s Stage στην τελευταία βραδιά του Σάκη Ρουβά. Λίγες μέρες μετά η Νίνα Λοτσάρη ξεκίνησε την περιοδεία της με την παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ», ενώ ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης βρίσκεται στη Λέρο, στο πατρικό του με τις δυο κόρες του.

Το σίγουρο είναι ότι όποια κι αν είναι η εξέλιξη στο γάμο τους, τόσο η Νίνα, όσο και ο Κωνσταντίνος δεν έχουν σκοπό να χαλάσουν τις επαγγελματικές τους σχέσεις. Έτσι αθ συνεχίσουν τη συνεργασία τους και ήδη έχουν ξεκινήσει να κάνουν σχέδια για την επόμενη χρονιά.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top