Γλυκερία: «μόνο οι νέοι θα φέρουν αλλαγή στην Ελλάδα»

Τι είπε για την κρίση, τους πολιτικούς και τις ευθύνες κάθε πολίτη;

«Αισθάνομαι ότι θα συμβούν φοβερές εξελίξεις. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, δεν πάει πουθενά η ιστορία αυτή», είπε η Γλυκερία, προσθέτοντας πως οι νέοι θα είναι τελικά αυ��οί που θα φέρουν την αλλαγή. Παράλληλα, η τραγουδίστρια μίλησε για το πώς την έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση, αλλά και τις ευθύνες πολιτικών και πολιτών.

Χωρίς να κρύψει πως η κατάσταση στη χώρα μας την έχει επηρεάσει, η Γλυκερία στράφηκε στους νέους: «οι νέοι άνθρωποι θα κάνουν τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν και στην Ελλάδα και παγκόσμια. Στηρίζω τις ελπίδες μου απόλυτα στους νέους».

«Σε όσα έκαναν οι πολιτικοί άρχοντες έχουμε μεγάλη ευθύνη και εμείς. Εμείς καθορίζουμε, εμείς επιλέγουμε», συνέχισε η τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως οι Έλληνες αξίζουμε πολλά πράγματα, αλλά επαναπαυτήκαμε και δεν δώσαμε στον εαυτό μας όσα αξίζει και παραμυθιαστήκαμε από το lifestyle.

Τονίζοντας πως η αξία υπάρχει σε απλά και καθημερινά πράγματα, όπως η φιλία, η αγάπη και η ενότητα, η Γλυκερία υποστήριξε ότι πρέπει να μοιράζουμε αγάπη και χαμόγελο για να τα λαμβάνουμε κιόλας. Μάλιστα, η ίδια έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους, όχι μόνο πρακτικά, αλλά και ψυχολογικά, συζητώντας μαζί τους.

«Στη δουλειά μου κόβουμε πολλά πράγματα. Αλλά νομίζω ότι όλο αυτό είναι ξεκαθάρισμα, για να κατανοήσουμε τι συμβαίνει. Η διασκέδαση έχει αλλάξει ήδη: κάποτε εμφανιζόμασταν επτά ημέρες την εβδομάδα, τώρα μία ή καθόλου. Το καλοκαίρι κάναμε εξήντα συναυλίες, τώρα δέκα και όχι όλοι. Οι τιμές επίσης πέφτουν», είπε για τον τρόπο που την έχει επηρεάσει η κρίση, προσθέτοντας πως η ίδια πιστεύει ότι τα πράγματα θα αλλάξουν και θα γίνουν καλύτερα.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top