Θύμα ροζ απάτης στο Ίντερνετ η Νταϊάνα Ιγροπούλου

Μπλεγμένη σε κύκλωμα με συνοδούς πολυτελείας η Μις Γιανγκ

Θύμα ροζ απάτης στο Ίντερνετ η Νταϊάνα Ιγροπούλου

Ως συνοδός πολυτελείας προβάλλεται στο Ίντερνετ η Νταϊάνα Ιγροπούλου, με διεθνές κύκλωμα πορνείας να την περιλαμβάνει μεταξύ των κοριτσιών που διαθέτει και τις φωτογραφίες της να κοσμούν την πρώτη σελίδα ροζ ιστοσελίδας!

Η Μις Γιανγκ του 2007 προωθείται από την ιστοσελίδα ως μοντέλο που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, παράλληλα με τις σπουδές της στη δραματική σχολή.

Η 22χρονη καλλονή υπέστη σοκ μόλις έμαθε ότι οι φωτογραφίες της φιγουράρουν στην εν λόγω ιστοσελίδα, ενώ, σε ��ηλεφωνική επικοινωνία με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι γονείς της δεν θέλησαν να κάνουν κάποιο σχόλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιστοσελίδα απευθύνεται σε ένα κλειστό club με μέλη μερικούς από τους πιο ισχυρούς άνδρες του πλανήτη, με έδρα τη νότια Ευρώπη και με κοπέλες από ολόκληρο τον κόσμο.

Το ότι η Νταϊάνα δεν έχει ανάγκη να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο επισημαίνουν άνθρωποι που την γνωρίζουν, ενώ η ίδια φαίνεται αποφασισμένη να βρει την άκρη του νήματος, καταφεύγοντας στην υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top