Δείτε τη λίστα με τους celebrities που πιστεύουν στην Σαϊεντολογία

Σε τι ακριβώς πιστεύει ο Tom Cruise και οι υπόλοιποι stars;

Δείτε τη λίστα με τους celebrities που πιστεύουν στην Σαϊεντολογία

​Επιμέλεια: Ολγίνα Σαντίκου

Όλο και περισσότεροι celebrities προσηλυτίζονται στην Σαϊεντολογία.

Ιδρυτής αυτής της κίνησης είναι ο L. Ron Hubbard, ο οποίος δημιούργησε το «Project Celebrity�� προκειμένου να προσελκύσει ακόμα περισσότερους επώνυμους του Hollywood.

Χαρακτηριστικά το έγγραφο αναφέρει πως «η προσέλκυση αστέρων οι οποίοι βρίσκονται ή πλησιάζουν το απόγειο της καριέρας τους, διευκολύνει την εξάπλωση της Σαϊεντολογίας».

Επίσημα Σαϊεντολόγος πέρα από τον Tom Cruise είναι και ο John Travolta.

Αναλυτικά η λίστα με τους αστέρες του Hollywood έχει ως εξής:
Kirstie Alley, Anne Archer, Jason Lee, Bodhi Elfman, Jenna Elfman, Richard Elfman, Juliette Lewis, Priscilla Presley, Kelly Preston, Danny Masterson, Elisabeth Moss, Lisa Marie Presley.

Διαφορετικά ονομάζεται και «Εκκλησία της Scientology».

Ποια είναι όμως η ερμηνεία αυτής της κίνησης;

Scientology είναι ο όρος που προσδιορίζει μια επιστήμη, φιλοσοφία, θρησκεία. H ρίζα της λέξης είναι λατινική και σημαίνει λόγος. Ουσιαστικά πρόκειται για μια θρησκεία ή φιλοσοφία της αυτοεξέλιξης του ανθρώπου.

Και επειδή όλα έχουν μια αρχή, αξίζει να αναφέρουμε πως όσοι θυμόσαστε την ταινία όπου πρωταγωνίστησε ο Tom Cruise με την πρώην σύζυγο του Nicole Kidman, «Μάτια ερμητικά κλειστά» συμμετείχε σε ιεροτελεστίες. Μήπως τότε άρχισε να το ψάχνει ο ηθοποιός και επηρεάστηκε;; Όχι τίποτα άλλο, αλλά ήθελε να εντάξει και την μικρή Suri σε αυτό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top