Κολλημένος με την Angelina Jolie ο Mik Jagger, αλλά έφαγε χυλόπιτα!

Μέχρι και δώρο αξίας 5.000 δολαρίων και ταξίδι στη Φλόριντα της έκανε...

Μετά την Carla Bruni φαίνεται πως ο τραγουδιστής των Rolling Stones Mik Jagger διεκδίκησε ακόμα μια πανέμορφη γυναίκα! Ο λόγος για την Angelina Jolie.

Όπως σας γράψαμε στο star.gr, ο τραγουδιστής έζησε έντονες στιγμές πάθους και έρωτα με την σύζυγο του Nicolas Sarkozy, Carla όταν εκείνη ήταν μόλις 23 ετών.

Το 1997 και μετά το ειδύλλιο με την Bruni, o Mik γνώρισε την Angelina Jolie στα γυρίσματα του video clip «Anybody seen my baby?»

«Angelina o Mik είμαι. Θα μου τηλεφωνήσεις σε παρακαλώ;», «Δεσποινίς Jolie γιατί δεν απαντάτε στα τηλεφωνήματα μου;», «Angelina πρέπει να σου μιλήσω.Τηλεφώνησε μου», ήταν μερικά από τα ��γωνιώδη μηνύματα που ο Jugger άφηνε στον τηλεφωνητή της ηθοποιού.

Οι αποδράσεις άρεσαν ιδιαίτερα στον τραγουδιστή , αφού και με την Angelina και με την Carla έφυγε για ένα διήμερο μακριά από τις οικογενειακές του έγνοιες!

Με την Jolie πήγε στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα και της έκανε δώρο ένα ζευγάρι σκουλαρίκια αξίας 5.000δολαρίων.

Ο ρόκερ κυνηγούσε την πανέμορφη Angie για δύο ολόκληρα χρόνια, αλλά μάταια!

Μπορεί ο τραγουδιστής να ήταν μόλις 4 χρόνια μικρότερος από τον πατέρα της, τον John Voight, και εκείνη να ήταν παντρεμένη με τον Johnny Lee Miller , ενώ οι φήμες φούντωναν πως τα είχε παράλληλα και με τον Timothy Hutton , η μαμά της όμως τον ήθελε για… σύζυγο της κόρης της! Η μαμά της Angelina πίστευε πως ήταν ο ιδανικός για να καθοδηγήσει το παιδί της!

Όλα αυτά σύμφωνα με το βιβλίο ««MICK: The Wild Life and Mad Genius of Jagger».

Ποιος ξέρει τι θα σκέφτεται τώρα ο γόης του Hollywood, Brad Pitt για την σύντροφο του…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top