Οι celebrities που έπεσαν θύματα ληστείας

Ακόμα το θυμούνται και τους πιάνει τρόμος

Οι celebrities που έπεσαν θύματα ληστείας

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Οι τεράστιες περιουσίες τους, τα πολυτελή τους αυτοκίνητα και τα πανάκριβα κοσμήματά τους, κάνουν συχνά του celebrities στόχους ληστών που αναζητούν το εύκολο κέρδος. Κι ενώ θα πίστευε κανείς ότι οι stars με τα λεφτά που έχουν θα μπορούσαν να κάνουν τα σπίτια τους πραγματικά φρούρια, υπήρξαν ληστές που κατάφεραν και να τα διαρρήξουν και να τους… «γδύσουν» κανονικά.

Θύμα ληστών λοιπόν έχει πέσει ο Kanye West, όταν βρισκόταν σε περιοδεία στη Βρετανία. Η έπαυλή του στους λόφους του Hollywood έμεινε αφύλακτη και έτσι βρήκαν την ευκαιρία ληστές να του κάνουν μια… «επίσκεψη». Η ασφάλεια ανακάλυψε κατόπιν εορτής ότι από το σπίτι του ράπερ έλειπαν διάφορα αντικείμενα αξίας, μερικά από τα οποία είχαν πέσει στο δρόμο από τους ληστές που έτρεχαν να ξεφύγουν.

Κι ενώ ο Kanye West βρισκόταν στην άλλη άκρη του κόσμου την ώρα που τον λήστεψαν, δε συνέβη το ίδιο και με την Kate Moss που την ώρα που κοιμόταν, οι ληστές έκαναν πάρτι. Έφυγαν από το σπίτι, χωρίς να τους πάρει είδηση κανείς, έχοντας πάρει μαζί τους τρία έργα τέχνης, ανάμεσά τους και ένα πορτραίτο, αξίας 115.000 δολαρίων του Bansky.

Και η Megan Fox είναι μια από τις πολλές stars που έχει πέσει θύμα ληστείας. Η ηθοποιός έπεσε θύμα της συμμορίας Blin Ring που το 2008 διέρρηξαν το διαμέρισμά της στο Λος Άντζελες και της έκλεψαν πανάκριβα ρούχα.

Πρώτο θύμα της συγκεκριμένης συμμορίας ήταν η Paris Hilton. Μάλιστα την είχαν… «τιμήσει» με τις επισκέψεις τους πέντε φορές και της είχαν κλέψει μέχρι και κοσμήματα, αξίας δύο εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Kirsten Dunst πάλι την ώρα που βρισκόταν σε γυρίσματα στη Νέα Υόρκη, άγνωστοι μπήκαν στη σουίτα της στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε και της έκλεψαν μια τσάντα, αξίας 13.000 δολαρίων, ένα κινητό, ένα iPod, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και κάμερες, 2.500 δολάρια σε μετρητά, καθώς επίσης την ταυτότητα και τις πιστωτικές της κάρτες. Οι ληστές συνελήφθησαν, χάρη στις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου και τα κ��εμμένα επιστράφηκαν στην ηθοποιό.

Ο Matthew McConaughey είναι γνωστό party animal. Όμως κατά τη διάρκεια διακοπών του στη Νικαράγουα, διασκέδασε λίγο παραπάνω από το κανονικό με αποτέλεσμα να γίνει το πιο εύκολο θύμα ληστών. Γιατί ο Matthew είχε λιποθυμήσει από το ποτό και οι ληστές μπήκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και του έκλεψαν το κινητό του και 2.000 δολάρια σε μετρητά.

Θύμα ληστών έπεσε και η μεγαλύτερη από τις αδελφές Kardashian, η Kourtney. Το 2009 ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της στην Καλιφόρνια και της έκλεψαν κοσμήματα, αξίας 80.000 δολαρίων, ανάμεσά τους κι ένα ρολόι Cartier, αξίας 30.000 δολαρίων.

Το πολυτελέστατο SUV του Usher έκλεψαν ληστές, παραμονή Χριστουγέννων του 2010. Οι ληστές είχαν πολύ καλή μέρα, αφού πήραν εκτός από το αυτοκίνητο και όλα τα δώρα που είχε αγοράσει ο ράπερ, όπως επίσης το lap top του που περιείχε και ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Συνήθως η Lindsay Lohan είναι αυτή που βρίσκεται στη θέση του κατηγορούμενου. Όμως το 2009 η ηθοποιός υπήρξε το θύμα ληστών που της έκλεψαν ρούχα και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Τέλος, θύμα της συμμορίας Bling Ring έχει πέσει και η Rachel Bilson. Η συμμορία μπούκαρε στο σπίτι της ηθοποιού τουλάχιστον τρεις φορές, με τη συμμορία να βάζει στόχο τα ρούχα και τα κοσμήματά της.

Μάλιστα τα μέλη της συμμορίας πήραν τόσα πολλά ρούχα, που προσπάθησαν να τα πουλήσουν στην παραλία Venice. Όσο για την Bilson; Εξομολογήθηκε ότι πιο πολύ την πείραξε ότι της έκλεψαν αντικείμενα συναισθηματικής αξίας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top