Ηλίας Πανταζόπουλος και Ρία Αντωνίου είναι ξανά ζευγάρι;;

Μίνι απόδραση στην Ελαφόνησο

Ηλίας Πανταζόπουλος και Ρία Αντωνίου είναι ξανά ζευγάρι;;
Ο Ηλίας Πανταζόπουλος και η Ρία Αντωνίου είναι ξανά ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Μάλιστα, πήγαν μαζί μίνι διακοπές στην Ελαφόνησο, όπου όμως απέφυγαν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το μέχρι τώρα επαγγελματικό ζευγάρι άρχισε να ...μπαίνει ξανά στα μονοπάτια του έρωτα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso. Ο μάνταζερ και το μοντέλο, που πριν από δύο χρόνια ήταν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της σόουμπιζ, αποφάσισαν πως η σχέση τους πάει πολύ και μάλλον είπαν το δοκιμάσουν ξανά!

Η Ρία, το χειμώνα, διέπρευσε στο Ballondo Con le Stelle της Ιταλίας, χάρη στον Ηλία, που ως μάνατζέρ της, της έκλεισε τη ...δουλειά που θα σήμαινε και την αρχή μιας νέας καριέρας και μάλιστα στην Ιταλία!

Ήταν διαρκώς στο πλευρό της και τη βοηθούσε σε κάθε βήμα της, τώρα που καλοκαίριασε όμως και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σα να αλάφρυναν λίγο, είπε να το ...δει κι αλλιώς! Έτσι, κυκλοφόρησαν και οι φήμες ότι οι δυο τους είναι και ��άλι μαζί!

Οι φήμες μάλιστα φούντωσαν όταν το ζευγάρι έκανε μαζί μια μίνι απόδραση στην Ελαφόνησο!

Η Ρία ωστόσο βρίσκεται στην Ιταλία όπου συνεχίζει το κυνήγι της καριέρας και μάλιστα είναι ήδη σε συζητήσεις για δύο εκπομπές, πάντα με τη βοήθεια του Ηλία.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top