Αντώνης Ρέμος: «Την Υβόννη την αγαπώ πολύ και είμαι δίπλα της!»

«Περνάμε κι εμείς τις φάσεις μας!»

Αντώνης Ρέμος: «Την Υβόννη την αγαπώ πολύ και είμαι δίπλα της!»

Για την Υβόννη μίλησε ο Αντώνης Ρέμος, στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, στο «Sfaira».

Ο τραγουδιστής ομολόγησε πόσο πολύ αγαπά τη σύντροφο του:

«Έχω μια σταθερή σχέση. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ και είμαι δίπλα του! Μου στάθηκε πολύ. Περνάμε κι εμείς τις φάσεις μας. Περνάμε τα δύσκολα!», παραδεχόμενος εμμέσως πλην σαφώς, πως όντως το τελευταίο διάστημα έζησαν μια κρίση που πέρασε.

Μάλιστα έδωσε και μια συμβουλή σε όλες τις γυναίκες:

«Σας δίνω και μια συμβουλή σ΄εσάς τις γυναίκες. Μην μπερδεύεται τους φίλους του συντρόφου σας, με την προσωπική σας ζωή. Πρέπει να υπάρχει και ο χώρος μας, ο χώρος που είναι οι φίλοι μου, η παρέα μου, το ποδόσφαιρο μου, η πλάκα μου. Εκεί χάνεις. Όταν ξεχνάς τη ζωή σου και προσκολλείσαι πάνω στον άνθρωπο σου, 100%»

Στη συνέχεια, δε δίστασε ν΄αναφερθ��ί και σε όσες γυναίκες πέρασαν από τη ζωή του στο παρελθόν, αναφερόμενος ΚΑΙ στη Ζέτα Μακρυπούλια, το όνομα της οποίας απέφυγε να προφέρει:

«Έχουν περάσει πάρα πολύ σημαντικές γυναίκες στη ζωή μου, που έχω περάσει μαζί τους από μια νύχτα, μέχρι πάρα πάρα πολλές! Χαίρομαι πολύ που με έχετε γνωρίσει μέσα από το τραγούδι μου και όχι μέσα από τις σχέσεις μου».

Τέλος, αναφέρθηκε και σε όσους γράφουν αναλήθειες για εκενον λέγοντας πως «διαβάζω πολλές φορές και γελάω με αυτά που γράφονται. Τόση κακία! Είναι τόσο μικροί όλοι αυτοί, που δεν τους βλέπω! Τα κουνούπια, πιο πολλή ζημιά μου κάνουν. Λυπάμαι πραγματικά γι΄αυτούς!»



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top