Cameron Diaz: «Θα επέλεγα να κάνω sex με την Katie Holmes και την Julianne Moore»!!

Έχει κάνει sex με γυναίκα η «καυτή» ηθοποιός;

Cameron Diaz: «Θα επέλεγα να κάνω sex με την Katie Holmes και την Julianne Moore»!!

Cameron Diaz:Ο αντρικός πληθυσμός την έχει απολαύσει ξανά και ξανά σε πολλές ταινίες ερωτικού περιεχομένου και τώρα η δίμετρη καλλονή έρχεται να επαληθεύσει αυτό που βλέπουμε και στις ταινίες της!!

«Αγαπώ το σεξ» δηλώνει με πάθος η Diaz στο ιταλικό περιοδικό Max.

Και προσθέτει πως «το σεξ με γυναίκες δεν είναι ταμπού».

Για πρώτη φορά μάλιστα την ρώτησαν αν έχει πάει με γυναίκα και η ίδια υποστηρίζει πως «μια το παραδέχομαι, μια το αρνούμαι. Ήμαρτον! Ζούμε στο 2012.Δεν είμαι λεσβία, αλλά δεν είμαι και κατά του σεξ με γυναίκα».

Αν έπρεπε να επιλέξει σύντροφο η ηθοποιός θα επέλεγε μεταξύ των «Katie Holmes και Julianne Moore» Ενώ υποστηρίζει πως «η ιδανική σύντροφος πρέπει να είναι και όμορφη και έξυπνη».

Η Cameron δηλώνει φανατική του σεξ και τονίζει ότι «δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το σεξ. Είναι το καλύτερο αντικαταθλιπτικό. Όταν περνάω περίεργες φάσεις θέλω να κάνω ακόμα πιο πολύ σεξ και κυρίως τις πρωινές ώρες! Σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και τα αντικαταθλιπτικά. Είναι αρκετές οι φορές μάλιστα που έχω πάρει το αεροπλάνο μετά από 16ωρα γυρίσματα προκειμένου να βρεθώ με τον σύντροφό μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top