Εταιρεία λογιστών… «έγδυσε» τη Rihanna

Κατέθεσε μήνυση η τραγουδίστρια για υπεξαίρεση εκατομμυρίων

Όταν στα 16 της χρόνια η Rιhanna έκανε το μεγάλο μπαμ στη μουσική είχε άλλα πράγματα να ασχολείται και τα χρήματα ήταν το τελευταίο που την απασχολούσε. Για να μην πονοκεφαλιάζει λοιπόν με νούμερα και αριθμούς είχε προσλάβει κι αυτή, όπως και πολλοί άλλοι stars μια εταιρεία λογιστών που θα διαχειριζόταν ��α οικονομικά της.

Δυστυχώς όμως η RiRi έπεσε σε αετονύχηδες και τώρα θα έμαθε με το σκληρό τρόπο τον βρώμικο κόσμο των… οικονομικών.

Διότι η συγκεκριμένη εταιρεία σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε εναντίον της η Rihanna καταχράστηκε δεκάδες εκατομμύρια δολάρ��α από τους λογαριασμούς της.

Η συγκεκριμένη εταιρεία απέκρυψε την πραγματική εικόνα των οικονομικών της, ενώ τη χρέωναν υπέρογκα ποσά για τις υπηρεσίες της.

Χαρακτηριστικό είναι ότι την περίοδο 2007 – 2012 η συγκεκριμένη εταιρεία είχε πάρει ποσοστό 23% επί των κερδών των περιοδειών που έκανε η Rihanna, ενώ η ίδια είχε πάρει μόλις το 6%!!!!

Τα μάτια της RiRi τα άνοιξε η ίδια η εφορία που έλεγξε τα εισοδήματά της. Φυσικά η τραγουδίστρια έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Απέλυσε της εταιρεία και κατέθεσε αμέσως μήνυση. Η δικαστική διαμάχη αναμένεται σκληρή, όμως η Rihanna είναι αποφασισμένη διεκδικήσει τη δικαίωσή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top