STAN: «Κρατάω βαθιά μέσα μου αυτά που είπε ο Σάκης για μένα»!

Πλατινένιος έγινε ο δίσκος του τραγουδιστή που ξεσηκώνει τη νεολαία

STAN: «Κρατάω βαθιά μέσα μου αυτά που είπε ο Σάκης για μένα»!

Ο δίσκος του Stan που ξεσηκώνει τη νεολαία έγινε πλατινένιος και οι θαυμάστριες του ήταν δί��λα του στην απονομή και δε σταμάτησαν στιγμή να τον χειροκροτούν.

Αυτή τη φορά είχε μελαχρινό μαλλί και όχι ξανθό όπως στην απονομή των βραβείων Mad.Ο τραγουδιστής δήλωσε πως «μου αρέσει να κάνω αλλαγές. Είμαι τρελό παιδί. Μου αρέσουν τα τρελά πράγματα το στιλ. Είμαι παιδί των αλλαγών γενικά»!

Πίστευε ο ίδιος ότι θα έχει τόσο μεγάλη επιτυχία; «Είμαι 24.Πίστευα πολύ στη διαφορετικότητα της δουλειάς μου. Πίστευα ότι ο κόσμος θα με γνωρίσει και θα καταλάβει τι πάω να κάνω. Έγινε πολύ γρήγορα. Είναι ένα όνειρο για μένα που γίνεται πραγματικότητα. Είναι αυτό το λουλούδι που φυτρώνει στον πάγο και λες μπορεί τα πράγματα να γίνουν καλύτερα»!, δηλώνει ο STAN.

Μπορεί να μην κέρδισε το βραβείο του πρωτοεμφανιζόμενου στα Mad αλλά υποστηρίζει πως «είχα σκληρό ανταγωνισμό στην κατηγορία του πρωτοεμφανιζόμενου».

Και προσθέτει πως «ο κόσμος που ούρλιαζε κάθε φορά που άκουγε το όνομα μου και τα θετικά σχόλια του Σάκη Ρουβά τα κρατάω και τα έχω φυλαγμένα μέσα μου. Ο Σάκης είναι ένας σταρ που κάνει τέλεια τη δουλειά του. Δικαίως είναι στην κορυφή».

Όσο για την ομοιότητα του με τον Justin Bieber δηλώνει πως «είναι ταλαντούχος. Διαφορετική περίπτωση ο ένας, διαφορετική ο άλλος. Εγώ είμαι ο Stan αυτός ο Justin Bieber. Μ’αρέσει σαν καλλιτέχνης».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top