Ν.Aναδιώτης: «Από τη στιγμή που βρήκα την κατάλληλη κοπέλα αποφάσισα να παντρευτώ»

«Δεν ανησυχώ για τις πληρωμές από τους “Βασιλιάδες”»

«Από τη στιγμή που βρ��κα την κατάλληλη κοπέλα αποφάσισα να παντρευτώ. Γενικά δε δίνω δικαιώματα. Δεν κάνω πράγματα που δεν θα ήθελα να μου κάνει ο άλλος», ισχυρίζεται ο Νίκος Αναδιώτης και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την κοπέλα του που μένει μόνιμα και εργάζεται ως κομμώτρια στην Πάτρα.

Όσο για το πετυχημένο σίριαλ που τον έκανε γνωστό, τους «Βασιλιάδες» υποστηρίζει πως «δεν ανησυχώ για τις πληρωμές. Για να μείνουμε απλήρωτοι θα πρέπει να κλείσει το κανάλι. Καθυστερούν λίγο, όπως σε όλο τον κόσμο. Εγώ βρίσκω παρηγοριά στους κολλητούς μου. Όλοι ζουν το ίδιο πράγμα. Άμα ήμουνα ο μοναδικός θα το σκεφτόμουνα».

Θα μπορούσε ο 29χρονος ηθοποιός να κάνει μια άλλη δουλειά εκτός τηλεόρασης; Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι «σαφέστατα θα μπορέσω να κάνω μια δουλειά εκτός τηλεόρασης. Έχω αποκτήσει πτυχίο στη γυμναστική ακαδημία, οπότε θα προσπαθήσω σε αυτό. Επίσης, έχω αφήσει ανοιχτές και τις σπουδές μου στη φυσικοθεραπεία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top