Stan: «Η σχέση μου με τα κορίτσια είναι ερωτική»

Τα σχέδια για διεθνή καριέρα και η αγάπη για τη μουσική

Τον αποκαλούν τον «Έλληνα Justin Bieber», ο ίδιος το ακούει και χαμογελά. Έχει είδωλό του τον Σάκη Ρουβά και τον Michael Jackson και αυτοκαθορίζεται ως… urban pop καλλιτέχνης. Ο λόγος για τον Stan, κατά κόσμο Στράτο Αντιπαριώτη, που τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει το μεγάλο μπαμ, κάνοντας τους θαυμαστές και κυρίως τις θαυμάστριές του να παραληρούν .

«Νιώθω ευλογημένος. Λίγοι άνθρωποι είχαν την τύχη που είχα εγώ, αλλά παρ’ όλ’ αυτά, πιστεύω πως αν δε δουλέψεις σκληρά, όποιες ευκαιρίες και να σου δοθούν δε θα καταφέρεις πολλά. Σίγουρα χρειάζεται ταλέντο, αλλά παράλληλα χρειάζεται και πολλή δουλειά», λέει ο Stan και αποκαλύπτει από πού αντλεί την έμπνευση για τα τραγούδια του.

«Από τη ζωή μου, από την καθημερινότητά μου, από τα θέλω μου, από τα όνειρά που κάνω. Η μουσική μου πιστεύω ότι βγάζει ένα θετικό vibe στο κοινό κι αυτό είναι που χρειάζονται πλέον όλοι οι άνθρωποι. Θετική ενέργεια και δύναμη για να συνεχίσουν τη ζωή τους», λέει.

Στο fan page του ο Stan έχει περίπου 33.000 like με τα σχόλια να παίρνουν φωτιά για το τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή. Εκείνος προτιμά να μη μιλά γι’ αυτά, παραδέχεται όμως ότι η σχέση του με τις θαυμάστριές του είναι… ερωτική.

«Χαίρομαι που έχω πολλές θαυμάστριες. Η σχέση ανάμεσα σε εμένα και τα κορίτσια είναι ερωτική. Χτίζουμε μια σχέση που ελπίζω να μείνει τα επόμενα χρόνια και να γράψει ιστορία», τονίζει.

Όσο για τα επόμενα σχέδιά του;

«Μέσα στα πλάνα μου είναι μια καριέρα στο εξωτερικό. Λογικά θα έχουμε κάτι πολύ δυνατό στο προσεχές μέλλον», απαντά.

Δεν αποκλείει πάντως να επιστρέψει και πάλι κάποια στιγμή πίσω στην Πάρο, το «ησυχαστήριό» του, όπως το αποκαλεί, που του δίνει έμπνευση και ηρεμία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top