Ρουβάς-Ζυγούλη: Περιμένουν το τρίτο τους παιδί!

ΔΕΙΤΕ τα πρώτα σημάδια εγκυμοσύνης της Κάτιας-Την κρύβει με φαρδιά ρούχα!

Ρουβάς-Ζυγούλη: Περιμένουν το τρίτο τους παιδί!

Γονείς για τρίτη συνεχόμενη φορά ετοιμάζονται να γίνουν Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη, που οχτώ μήνες μετά τη γέννηση τ��υ γιου τους, περιμένουν ξανά τον πελαργό!

Το ζευγάρι μπορεί να μην έχει επιβεβαιώσει ακόμα την εγκυμοσύνη της Κάτιας μέχρι να βεβαιωθούν πως όλα είναι καλά, αλλά με τους κοντινούς τους ανθρώπους έχουν μοιραστεί το χαρμόσυνο μυστικό.

Η Κάτια, θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί κάπου στον Ιανουάριο, παρόλο που η εγκυμοσύνη της δεν ήταν προγραμματισμένη.

Προς το παρόν πάντως, φροντίζει να κρύβει τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης της, φορώντας φαρδιά φορέματα και μπλούζες, μιας και η κοιλίτσα της έχει αρχίσει σιγά σιγά να διακρίνεται ξεκάθαρα.

Οι παπαράτσι, τους πέτυχαν την Τρίτη 26 Ιουνίου, ν΄αναχωρούν για δυο μέρες με το σκάφος του Σάκη χωρίς τα παιδιά τους, ενώ την περασμένη εβδομάδα έκαναν και ένα ταξίδι-αστραπή στην Αντίπαρο, όπου μαζί με την 3,5 ετών Αναστασία, έδωσαν το παρόν σε γάμο φίλου τους στην Αντίπαρο.

Μάλιστα η Ζυγούλη, επέλεξε για την περίσταση ένα φαρδύ φόρεμα, το οποίο έκρυβε επιμελώς την εγκυμοσύνη της, και παράλληλα την έκανε να αισθάνεται άνετα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top