Α.Βλοντάκης-Κ.Στεργιάδου: Η γνωριμία και ο καρμικός έρωτας

«Τη γυναίκα μου δεν την βλέπω σαν γυναίκα των παιδιών μου»

Α.Βλοντάκης-Κ.Στεργιάδου: Η γνωριμία και ο καρμικός έρωτας

Ένα από πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευ��άρια της showbiz είναι ο Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου.

Το ζεύγος μίλησε για τη γνωριμία του, τον έρωτα και την οικογένεια τους.

«Γνωριστήκαμε σε μια παραλία από μια κοινή μας γνωστή, του είπα χαίρω πολύ. Δεν είχα να πω κάτι άλλο σε έναν άγνωστο», λέει η Κορίνα.

Και συνεχίζει ο Αντώνης λέγοντας πως «μετά από 2-3 μήνες βρεθήκαμε τυχαία σε ένα μαγαζί και πήγα να της μιλήσω. Δε με θυμότανε. Όταν ενεργοποίησε τη φίλη μας, εγώ ήμουνα σε δεσμό και αδιαφόρησα. Ε ήταν καρμικό. Κάποια πράγματα είναι για να γίνουν σε αυτή τη ζωή. Γίναμε ζευγάρι. Είπα θέλω να παντρευτώ. Βρήκα τον άνθρωπο μου».

Όσο για το πώς βλέπει τη γυναίκα της ζωής του; Ο ίδιος λέει ότι «τη γυναίκα μου δεν την βλέπω σαν γυναίκα των παιδιών μου. Δεν θέλω να την βλέπω έτσι. Μέχρι να γεράσω αυτό θέλω να είναι το κίνητρο μου».

Όσο για την πρόταση γάμου υποστηρίζει πως «προχωρούσαμε στο δρόμο και της λέω δεν παντρευόμαστε; Μου λέει ναι και συνεχίζει. Και λέω να πάρουμε τηλέφωνο τη μητέρα μου και τότε την βλέπω να τρέμει. Ο μεγαλύτερος δεσμός μου ήταν η Κορίνα. Μέχρι τότε ο μεγαλύτερος ήταν 5 μήνες, οπότε τρόμαξα όταν πέρασε ο καιρός».

Τέλος, μίλησε και για το επάγγελμα του, το πόλο και δήλωσε πως «αν γύρναγα τον χρόνο πίσω πάλι πρωταθλητής θα γινόμουνα», ενώ τόνισε πως «δεν θέλω το παιδί μου να γίνει πρωταθλητής».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top