Ο χωρισμένος Tom Cruise γιορτάζει τα 50α του γενέθλια ολομόναχος!

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μετά τον χωρισμό

Ο χωρισμένος Tom Cruise γιορτάζει τα 50α του γενέθλια ολομόναχος!

Η πιο όμορφη ημέρα της ζωής του Tom Cruise θα μπορούσε να είναι η σημερινή! Ο σταρ του Hollywood σήμερα γίνεται 50 χρονών, αλλά δυστυχώς για εκείνον θα γιορτάσει ολομόναχος!

Τι δώρο του έκανε η Katie Holmes; Το καλύτερο! Ένα διαζύγιο και την διεκδίκηση πολλών εκατομμυρίων ευρώ από την περιουσία του!

Ο Cruise βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στο βόρειο τμήμα της Ισλανδίας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας με τίτλο «Oblivion».

Μάλιστα, η πρώτη εμφάνιση του Tom Cruise μετά την είδηση του χωρισμού έγινε το Σάββατο το απόγευμα, όπου οι paparazzi τον εντόπισαν να μπαίνει σε ένα ελικόπτερο και να πετάει στους ουρανούς για τη λήψη της συγκεκριμένης σκηνής! Οι φωτογραφίες είναι κάπως θολές αλλά με μια προσεκτική ματιά μπορούμε να διακρίνουμε τον αστέρα του Hollywood.

Και δεν έφτανε αυτό, η Kate μετακόμισε με την Suri σε ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, ώστε να μην τον δει καθόλου! Ούτε χρόνια πολλά δεν θα πει στον κάποτε αγαπημένο σύζυγο της! Όταν του έτρωγε τα λεφτά καλά ήταν;…

Μα κι αυτή τι δώρο του επιφύλασσε… Που να φανταζόταν ο δύσμοιρος ότι δυο εβδομάδες νωρίτερα που απολάμβανε ξέγνοιαστα τον ελεύθερο χρόνο του με τις δυο γυναίκες της ζωής του σε μαγαζί με σούσι θα συνέβαιναν όλα αυτά..

Πάντως είμαστε σίγουροι πως όλο και κάποια παρέα θα βρεθεί να του κάνει συμπαράσταση σήμερα το βράδυ…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top