Μ. Μπεγνής: «Αγανακτώ κάθε μέρα και πιο πολύ»

Το ξέσπασμα του ηθοποιού στο Facebook

Ένα απίστευτο ξέσπασμα είχε σήμερα ο Μέμος Μπεγνής. Ο ηθοποιός που συχνά έχει εκφράσει τις ανησυχίες του για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, θέλησε να βγάλει από μέσα του τους προβληματισμούς του.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος απ’ την Ελλάδα μας σήμερα... και δε θα μείνω στην πολιτική... αυτή απ’ όπου και να την πιάσεις βρωμάει... θα μείνω στην παιδεία... όταν η κυρά Κατίνα της γειτονιάς μετέφερε το νύχι, το μαλλί και το σκυλάδικο απ τη γειτονιά στην τηλεόραση, όταν η νεολαία βάζει στη διαπασών Πάολα και αποθεώνει την κακή αισθητική και τη φτήνια, όταν η οποιαδήποτε προσπάθεια ένστασης και κριτικής της αισθητικής του σκυλάδικου και της κατινιάς σε κάνει και είσαι η μειονότητα, τότε τα πράγματα είναι πολύ άσχημα... μια χαρά είναι το σκυλάδικο... φτάνει να μη γίνεται τρόπος ζωής... και δεν εννοώ μόνο τη μουσική...


Μη με ρωτήσετε τι έπαθα... τίποτε δεν έπαθα... άπλα αγανακτώ κάθε μέρα όλο και πιο πολύ γιατί μεγαλώνοντας παιδιά σε αυτό το χάλι φαντάζομαι το μέλλον αυτής της χώρας όταν αυτά τα παιδιά πάρουν τα ηνία και τρομάζω... τρομάζω πολύ... όταν σε μια χώρα η παιδεία είναι δυστυχώς το τελευταίο μέλημα των ανθρώπων που την κυβερνούν... κρίμα... δεν το αξίζει...», έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο ηθοποιός και αμέσως πήρε φωτιά η σε��ίδα του.

O ηθοποιός δεν έχει κρύψει την αντίδρασή του σε ότι έχει να κάνει με το lifestyle και τα πρότυπα που προβάλλονται. Πολλοί μάλιστα τον έχουν επικρίνει για τη στάση του, χαρακτηρίζοντάς τον ακόμα και σνομπ.

Ο ίδιος πάντως δεν πτοείται και συνεχίζει να λέ��ι την άποψή του για ότι τον ενοχλεί.

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top