Ο Balotelli είναι τρισευτυχισμένος που θα γίνει μπαμπάς!

«Θέλει να παντρευτούμε» υποστηρίζει η Rafaela Fico

Ο Balotelli είναι τρισευτυχισμένος που θα γίνει μπαμπάς!

Τρισευτυχισμένος φαίνεται πως είναι ο Balotelli μετά την ειδηση πως θα γίνει μπαμπάς από την πρώην φιλενάδα του, Rafaela Fico.

Ο άσος των γηπέδων, μπορεί να έκλαψε με μαύρο δάκρυ όταν η ομάδα του έχασε με 4-0 από την Ισπανία, αλλά το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης της πρώην του, ήρθε να του αλλάξει εντελώς τη διάθεση.

Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει η 24χρονη μελαχρινή καλλονή, που λέει πως περιμένει το παιδί του.

Μιλώντας στο ιταλικό site Sport Mediast, η Rafaela υποστήριξε πως ενημέρωσε τον Super Mario για τον πελαργό που φτάνει, μια μέρα πριν το παιχνίδι της Ιταλίας με τη Γερμανία:

«Περιμένω παιδί. Είναι δικό σου!» του είπε. Και της απάντησε έπειτα από μια παύση, πως «μου έφερες τ�� καλύτερα νέα του κόσμου!»

Μάλιστα η Rafaela τόνισε πως δεν είχε ιδέα ότι είναι έγκυος. Το ανακάλυψε κάπου στα μέσα του Μαϊου, ένα μήνα μετά το χωρισμό της από τον Balotelli.

Αρχικά το κράτησε για τον εαυτό της και το είπε μόνο στη μητέρα και τον αδερφό της.

Πλέον, η 24χρονη καλλονή υποστηρίζει πως ο Super Mario όχι μόνο είναι τρισευτυχισμένος, αλλά και πρόθυμος να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους!

Τόνισε δε πως ο Mario ποτέ δεν σταμάτησε να την αγαπά, και πως πάντα ήθελε να κάνει μαζί της γιο και να την παντρευτεί.

Μένει να δούμε τώρα αν όλα όσα λέει η Rafaela ισχύουν, ή απλά τα βγάζει από το μυαλό της! Και η ίδια πάντως είναι έτοιμη να τον συγχωρήσει, μιας και ο Super Mario ήταν ατακτούλης όσο «τα είχαν» και την απατούσε!

Λέτε γι΄αυτό να σκόραρε ο Balotelli τα γκολ στη Γερμανία; Επειδή λίγο νωρίτερα είχε μάθει πως θα γίνει μπαμπάς;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top