Ο αγώνας της Katie Holmes να σώσει την κόρη της από τους Σαϊεντολόγους

Ξεκινά πόλεμος για την κηδεμονία της Suri

Ο αγώνας της Katie Holmes να σώσει την κόρη της από τους Σαϊεντολόγους

Ο Tom Cruise έχει πολλούς λόγους για να μένει ξάγρυπνος τον τελευταίο καιρό. Όχι μόνο θα πρέπει να συμφιλιωθεί στην ιδέα ότι και ο τρίτος τους γάμος ναυάγησε, αλλά ξέρει πολύ καλά ότι αυτό το διαζύγιο δε θα είναι εύκολη υπόθεση. Η Katie Holmes έχει ήδη αναθέσει το διαζύγιό της σε ένα από τα καλύτερα δικηγορικά γραφεία της Νέας Υόρκης και ειδικοί πραγματογνώμονες έχουν ξεκινήσει μια ενδελεχή έρευνα ώστε αυτό να βγει σε βάρος του Tom Cruise.

Οι πραγματογνώμονες θέλουν να εξακριβώσουν το ύψος της περιουσίας του ηθοποιού που υπολογίζεται περίπου στα 180 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που αποδεικνύει ότι η katiw Holmes δεν είναι διατεθειμένη να δεχθεί την πρόταση του πρώην της και να φύγει από τη συζυγική εστία με 10 εκατομμύρια δολάρια.

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν και οι θρησκευτικές πεποιθήσεις του Tom Cruise. Όπως υποστηρίζουν νομικές πηγές της Νέας Υόρκης η Σαϊντελογία θα είναι ένα από τα βασικά θέματα αντιπαράθεσης στη διαδικασία του διαζυγίου.

Πυρήνας όμως της διαμάχης μεταξύ Cruise και Holmes θα είναι η μικρή Suri. Η Katie Holmes φρόντισε από νωρίς να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της και παρά την αντίθετη άποψη του ηθοποιού ζήτησε την αποκλειστική κηδεμονία της μικρής. Άνθρωποι από το περιβάλλον της υποστηρίζουν ότι η ηθοποιός ανησυχεί πολύ για τη συναισθηματική ισορροπία της κόρης της και φοβάται ότι ο Tom Cruise θα επιχειρήσει να την επηρεάσει συναισθηματικά.

«Η Suri είναι πλέον σε μια ηλικία που θα αρχίσει να έχει μεγαλύτερη επαφή με τη Σαϊεντολογία και η Katie θέλει να την απομακρύνει όσο το δυνατόν συντομότερα για να μη συμβεί κάτι τέτοιο», λένε άνθρωποι της ηθοποιού.

Ήδη ο Tom Cruise έχει επιβάλει στην κόρη του να παρακολουθεί εκπαιδευτικά προγράμματα βασισμένα στη θρησκεία του, κάτι που τρομοκρατεί την Holmes, μιας και η ίδια δεν έβλεπε ποτέ με καλό μάτι τη συγκεκριμένη αίρεση.

Η ίδια υποστηρίζει ότι άνθρωποι της αίρεσης παρακολουθούν κάθε της κίνηση. Χαρακτηριστικό είναι ότι την περασμένη Τρίτη η ηθοποιός κάλεσε την αστυνομία γιατί δύο μυστηριώδεις άνδρες με τζιπάκια είχαν σταθμεύσει έξω από το διαμέρισμα που έχει νοικιάσει στη Νέα Υόρκη και την παρακολουθούσαν.

Η Katie Holmes πιστεύει επίσης ότι κάθε φορά που βγαίνει από το διαμέρισμά της κάποιος την παρακολουθεί και δεν είναι οι παπαράτσι που θέλουν να την βγάλουν μια φωτογραφία με την κόρη της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γάμος του Tom Cruise με την Katie Holmes αντομετώπιζε σοβαρά προβλήματα τα τελευταία τρία χρόνια, αφού η ηθοποιός από το 2009 και μετά έμενε τον περισσότερο χρόνο στη Νέα Υόρκη σε αντίθεση με τον Cruise που παρέμενε στην έπαυλή τους στο Μπέβερλι Χιλς.

Μάλιστα οι κινήσεις της Katie Holmes δείχνουν ότι σχεδίαζε το διαζύγιό της εδώ και αρκετό καιρό. Αγόρασε διαμερίσματα στο συγκρότημα διαμερισμάτων, όπου ο Tom Cruise διατηρεί ένα διαμέρισμα από το 1985, σχεδίαζε να φτιάξει ένα γυμναστήριο και διαμερίσματα για το προσωπικό ασφαλείας της, ενώ έγραψε την κόρη της σε καθολικό σχολείο, μεταφέροντας σιγά σιγά όλα της τα πράγματα από το Λος Άντζελες.

Βασική πάντως αιτία για το χωρισμό της από τον Tom Cruise είναι ο έντονος σκεπτικισμός της Katie για τη Σαϊεντολογία και για τις παρεμβάσεις που έκανε η εκκλησία της στην προσωπική της ζωή.
Το 2007 έκανε την επανάστασή της απολύοντας την «πνευματική» της δασκάλα που ακολουθούσε την ηθοποιό όπου κι αν πήγαινε και ήταν μαζί της 24 ώρες το 24ωρο.

Οι προσπάθειες δε του Tom Cruise να προσηλυτίσει ντε και καλά την Katie στην Σαϊεντολογία ήταν κάτι που έπνιγε την ηθοποιό. Το 2008 η μητέρα και η αδελφή του Tom Cruise που μέχρι τότε έμεναν μαζί του, έφυγαν από το σπίτι του ζευγαριού με τις φήμες να οργιάζουν και να υποστηρίζουν ότι οι Katie τις πέταξε έξω από το σπίτι και ότι οι σχέσεις τους έχουν φτάσει σε οριακό σημείο.

Την ίδια ώρα και ο Tom δεν τα πήγαινε καθόλου καλά με τη μητέρα της Katie και τον πατέρα της, ο οποίος είναι δικηγόρος και είναι εκείνος που τη στήριξε στην απόφασή της για το διαζύγιο.

Και μπορεί ο Tom Cruise όλο αυτό τον καιρό να ήθελε να περάσει την εικόνα ενός ευτυχισμένου γάμου και μιας ευτυχισμένης οικογένειας, όμως η πραγματικότητα τον διέψευσε πανηγυρικά και από ότι φαίνεται το διαζύγιό του θα του στοιχίσει ακριβά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top