Έγκυος στο τρίτο της παιδί η Carla Bruni

Μπαμπάς ξανά ο Nicolas Sarkozy

Έγκυος στο τρίτο της παιδί η Carla Bruni

Χαρές και πανηγύρια στο σπίτι του Nicolas Sarkozy. O πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, μπορεί πλέον να μη βαραίνει το μυαλό του με το μέλλον των Γάλλων, της Ε.Ε. και της ευρωζώνης, όμως από ότι φαίνεται τα βάρη γενικά δεν έχουν ελαφρύνει. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού τύπου η Carla Bruni περιμένει το τρίτο της παιδί.

Την αποκάλυψη έκανε σήμερα το περιοδικό Closer που αναφέρει ότι σε λίγους μήνες η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον Nicola Sarkozy.

Τα χαρμόσυνα νέα ήρθαν μετά από τις φήμες ότι η Carla έχει πάθει κατάθλιψη γιατί ο σύζυγός της δεν επανεξελέγη. Φίλοι της τραγουδίστριας υποστήριζαν ότι είχε πέσει σε μελαγχολία μετά τη γέννηση της κόρης της, Guilia πέρσι τον Σεπτέμβριο και ότι τώρα το έπαθε ξανά, αυτή τη φορά γιατί εγκατέλειψε τα Ιλίσια Πεδία.

«Για εβδομάδες ο κόσμος αναρωτιόταν γιατί η Carla Bruni δεν έχει καταφέρει να χάσει ακόμα τα κιλά της εγκυμοσύνης της. Τώρα όμως μπορούμε να αποκαλύψουμε ότι είναι και πάλι έγκυος. Και τώρα που η κοιλίτσα της φουσκώνει δε θα μπορεί να το κρύψει για πολύ», γράφει το περιοδικό.

Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμα ότι η Carla Bruni θέλει να είναι πολύ προσεκτική με αυτήν την εγκυμοσύνη, αφού είναι ήδη 44 ετών και θα πρέπει να ξεκουράζεται όσο το δυνατόν περισσότερο.

«Αναρωτιόμασταν τις θα κάνουν οι Sarkozy τώρα που έφυγαν από το προεδρικό μέγαρο και τώρα το ξέρουμε. Θα παίξουν την ευτυχισμένη οικογένεια», αναφέρει το περιοδικό.

Η Bruni έχει εκτός από τη Guilia κι έναν 11χρονο γιο, τον Aurelian με τον καθηγητή φιλοσοφίας, Raphael Enthoven, ενώ ο Nikolas Sarkozy έχει δύο γιους, τον 25χρονο, Pierre και τον 23χρονο Jean από τον πρώτο του γάμο και τον 13χρονο Louis από το δεύτερο γάμο του με τη Cecilia Ciganer – Albeniz.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top