«Σόφη» από τους «Βασιλιάδες»: «Όταν ερωτεύομαι τα δίνω όλα»

«Δεν ξέρω αν υπάρχει ο ένας και μοναδικός» λέει η Ευγενία Τσαούση

«Σόφη» από τους «Βασιλιάδες»: «Όταν ερωτεύομαι τα δίνω όλα»

Οι περισσότεροι, γνωρίζετε την Ευγενία Τσαούση ως «Σόφη» από τους «Βασιλιάδες».

Η νεαρή ηθοποιός που είναι μοναχοπαίδι και κατάγεται από τη Σπάρτη, εξέφρασε το παράπονο της που κι εκείνοι όπως και οι υπόλοιποι ηθοποιοί, παραμένουν ακόμα απλήρωτοι από τη σειρά:

«Καταρχήν χαιρόμαστε που έχει τόσο θετική ανταπόκριση στον κόσμο. Η επιτυχία της και η αγάπη του κόσμου είναι ένα είδος πληρωμής κατά κάποιον τρόπο. Από την άλλη, το γεγονός ότι δεν έχουμε πληρωθεί, μας δυσκολεύει την καθημερινότητα», προσθέτοντας πως εκείνη συντηρείται οικονομικά από την οικογένεια της.

Τα τελευταία χρόνια, η Ευγενία είναι ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό, Ορφέα Παπαδόπουλο.

Αν και αποφεύγει ν΄αναφερθεί στη σχέση της, λέει πως «αν ερωτευτώ, τα δίνω όλα, γίνομαι ένα μικρό παιδί, δεν σκέφτομαι καθόλου λογικά και λειτουργώ μόνο με το συναίσθημα».

Στις σχέσεις της όπως λέει, έχει πληγώσει και έχει πληγωθεί επειδή τα δίνει όλα όταν ερωτεύ��ται, με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργεί πρόβλημα τόσο σ΄εκείνη όσο και στο έτερον ήμισυ.

Στις σχέσεις πάντως, αποφεύγει να κάνει το πρώτο βήμα:

«Δεν το κάνω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Μπορεί να τύχει να δω έναν άνθρωπο και να πάθω έρωτα έτσι στα ξαφνικά! Πιθανότατα να έκανα κι εγώ το πρώτο βήμα».

Παραδέχεται μάλιστα πως έχει ζήσει έναν μεγάλο έρωτα, ενώ τονίζει πως δεν ξέρει αν αυτό συμβαίνει μόνο μια φορά στη ζωή μας:

«Δεν ξέρω αν υπάρχει ο ένας και μοναδικός. Όσο ζούμε, μαθαίνουμε, δοκιμάζουμε τον εαυτό μας και τα συναισθηματικά μας όρια!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top