Μόνο στο star.gr: μπαμπάς για τρίτη φορά ο Σάκης Ρουβάς;

Τι απαντά ο τραγουδιστής στις φήμες για εγκυμοσύνη της Κάτιας Ζυγούλη

Μόνο στο star.gr: μπαμπάς για τρίτη φορά ο Σάκης Ρουβάς;

Ούτε επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε τις φήμες για εγκυμοσύνη της Κάτιας Ζυγούλη ο Σάκης Ρουβάς, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του Star ��ια το ενδεχόμενο να γίνει τρίτη φορά πατέρας!

«Σας το έχω πει πολλές φορές ότι θέλω να γίνω πολλές φορές μπαμπάς», είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής όταν ρωτήθηκε για τις φήμες. «Θα δούμε αν ισχύει σε αυτή την περίπτωση, δεν ξέρω. Σίγουρα θέλω να κάνω κι άλλα παιδιά», πρόσθεσε.

Περίπου 8 μήνες έχουν περάσει από την γέννηση του Ρουβά junior, οι φήμες θέλουν τον Σάκη και την Κάτια να περιμένουν το τρίτο τους παιδί τον ερχόμενο Ιανουάριο. Μάλιστα, λέγεται πως η Κάτια επισκέπτεται συχνά – πυκνά τον γυναικολόγο της στην περιοχή του Ψυχικού.

Με ένα από τα δυνατά «χαρτιά» του, το χαμόγελό του, απάντησε ο τραγουδιστής στην κάμερα του Star, που τον «τσάκωσε» στο αεροδρόμιο μιας και έχει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

«Θα κάνω αυτές τις συναυλίες και ενδιάμεσα θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ», δήλωσε για τα καλοκαιρινά του σχέδια, ενώ σχολιάζοντας όσα ζούμε, είπε: «εκ φύσεως είμαι αισιόδοξος. Είναι δύσκολα τα πράγματα για όλους μας, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top