Ρουβάς junior: ίδιος ο Sakis με χαρακτηριστικά… Ζυγούλη!

Δείτε την βόλτα του Έλληνα σταρ με την οικογένειά του

Ρουβάς junior: ίδιος ο Sakis με χαρακτηριστικά… Ζυγούλη!

Καρδιές από κούνια καίει ο γιος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, που είναι «φτυστός» ο μπαμπάς του, με τα πανέμορφα μάτια και τα ξανθά μαλλιά της μαμάς του!

Μία ημέρα πριν την εντυπωσιακή εμφάνισή του στα φετινά βραβεία MAD, ο δημοφιλής τραγουδιστής απόλαυσε στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, βγαίνοντας για απογευματινή βόλτα με την Κάτια και τα δύο τους παιδιά.

Ο 40χρονος σταρ δεν άφησε από την αγκαλιά του των 8 μηνών Ρουβά junior και, μαζί με την Κάτια, απόλαυσαν τα παιχνίδια και τα γέλια της Αναστασίας, που πλέον είναι 3,5 ετώ��.

«Τα βλέμματα όλων έκλεψε η Αναστασία, η οποία μεγαλώνοντας γίνεται όλο και πιο ζωηρή και δραστήρια. Ο Σάκης δεν άφησε καθόλου τον γιό του, ο οποίος έχει κληρονομήσει δικά του χαρακτηριστικά αλλά και της μητέρας του. Μεγάλη ωστόσο είναι η ομοιότητά του με την αδερφή του», αποκάλυψε άνθρωπος που είδε από κοντά την οικογενειακή βόλτα δίπλα στο κύμα, στη Νέα Μάκρη.

Τις επόμενες ημέρες, ο Σάκης θα αποχωριστεί για λίγο την οικογένειά του, αφού έχει προγραμματίσει συναυλίες σε Λάρνακα, Αγία Νάπα και Μύκονο.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την βόλτα της οικογένειας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top