Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι πασίγνωστης ηθοποιού

Πήραν μέχρι και τους κουμπαράδες των παιδιών της

Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι πασίγνωστης ηθοποιού
Αναστατωμένη είναι η γνωστή ηθοποιός Ειρήνη Βελιμαχίτη, η οποία ενημερώθηκε χθες το βράδυ από δικούς της ανθρώπους ότι άγνωστοι μπήκαν μέσα στο σπίτι της και δεν άφησαν στην κυριολεξία τίποτα όρθιο.

Άγνωστ��ι εισέβαλαν χθες το βράδυ στο σπίτι της ηθοποιού που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Γαλατσίου και το έκαναν άνω κάτω, ψάχνοντας να βρουν χρήματα. Επειδή όμως δεν βρήκαν αυτό που αναζητούσαν, έφυγαν με πίνακες μεγάλη χρηματικής και συναισθηματικής αξίας, ενώ πήραν ασημικά, χρυσαφικά, μέχρι και τους κουμπαράδες των παιδιών της.

Το ευτύχημα ήταν ότι εκείνη και η οικογένειά της λείπουν αυτόν τον καιρό στην Κόρινθο για ένα πολιτιστικό φεστιβάλ που θα διαρκέσει τρεις μήνες, όμως παρόλ’ αυτά η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ακόμα κι έτσι είναι πάρα πολύ τρομοκρατημένη.

«Είμαι σοκαρισμένη. Αισθάνομαι περίεργα και τώρα αντιλαμβάνομαι και το σοκ που νιώθουν όλοι οι άνθρωποι που άγνωστοι εισβάλουν στο σπίτι τους», είπε.

Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι κανείς από τους γείτονες δεν κατάλαβε τίποτα, παρά το γεγονός ότι οι ληστές όπως είπε και η ίδια η Ειρήνη Βελιμαχίτη τη διέλυσαν το σπίτι.

Η ίδια δεν έχει καταφέρει ακόμα να έρθει στην Αθήνα και να δει με τα μάτια της τη ζημιά και όπως λέει είναι αρκετά ταραγμένη και δεν θέλει να έρθει καθόλου.

«Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι δεν ήμασταν στο σπίτι να παθαίναμε και καμία άλλη ζημιά, όμως είμαι αρκετά τρομοκρατημένη και φοβάμαι ακόμα και να μπω στο σπίτι μου», αποκάλυψε.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα, όμως η ίδια δεν είναι αισιόδοξη ότι θα βρεθούν.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top