Κορμάρα και πολύ γυμνασμένη στην παραλία η Jessica Biel!

ΔΕΙΤΕ το καταπληκτικό της κορμί με bikini

Κορμάρα και πολύ γυμνασμένη στην παραλία η Jessica Biel!

Κορμί… από τα λίγα έχει η J essica Biel, που μπορεί στην καθημερινότητα της να αποφεύγει τις πολύ sexy εμφανίσεις, αλλά όταν βγαίνει στην παραλία… καταφέρνει ν΄αφήνει τους λουόμενους με το στόμα ανοιχτό!

Η 30χρονη αρραβωνιαστικιά του Justin Timberlake, βρέθηκε σε παραλία του Puerto Rico, και όπως θα παρατηρήσετε, δεν σταμάτησε να κάνει θαλάσσια sports και να χαίρεται με κάθε τρόπο τη θάλασσα.

Φυσικά, αυτό που έκλεψε όλες τις εντυπώσεις, δεν ήταν άλλο από το εκπληκτικό της κορμί και τους γυμνασμένους της μυς, με τις αναλογίες του σώματος της να κόβουν την ανάσα!

Κοιλιακοί, τετρακέφαλοι και τσουπωτά αλλά γυμνασμένα οπίσθια ξεχώρισαν πάνω στη Jessica Biel όλοι όσοι τ��ν είδαν από κοντά.

Άλλωστε η 30χρονη ηθοποιός, εκτός του ότι είναι λάτρης της γυμναστικής και της υγιεινής διατροφής όπως έχει δηλώσει, αυτό το διάστημα προσέχει ακόμα περισσότερο, μιας και μες το καλοκαίρι θα παντρευτεί με τον Justin Timberlake.

Τι να κάνετε εσείς τώρα για να φτιάξετε κορμί σαν της Biel;

Η ίδια συμβουλεύει όσες θέλουν να της μοιάσουν, να κοιμούνται πολύ, να πίνουν νερό, να έχουν μια υγιεινή δίαιτα, και να μένουν μακριά από το αλκοόλ.

Παράλληλα, η 30χρονη ηθοποιός είναι και fan της γυμναστικής, μιας και λατρεύει τις πολεμικές τέχνες, τη yoga, και το jogging!



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top