Ζευγάρι Bradley Cooper – Scarlett Johansson;

Σε ρομαντικό ραντεβού έγιναν «τσακωτοί» οι δύο ηθοποιοί

Ζευγάρι Bradley Cooper – Scarlett Johansson;

Τρία χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία τους φαίνεται πως «ζευγάρωσαν» ο Bradley Cooper και η Scarlett Johansson, που έγιναν «τσακωτοί» κατά την διάρκεια ραντεβού!

Οι δύο ηθοποιοί -αμφότεροι σχετικά προσφάτως χωρισμένοι- βγήκαν για ρομαντικό δείπνο σε εστιατόριο του Bel Air, με τους αυτόπτες μάρτυρες να λένε πως η χημεία μεταξύ τους… ξεχείλιζε.

Σύμφωνα με όσους είδαν τους δύο ηθοποιούς, την συμπεριφορά τους μόνο φιλική δεν την έλεγες, αφού δεν σταμάτησαν να κοιτούν ο ένας τον άλλον και να χαμογελούν, ενώ ο Bradley χάιδευε τα μαλλιά της Scarlett.

«Φαίνονταν πολύ άνετοι μεταξύ τους, ενώ ήταν εμφανές ότι υπήρχε ερωτική έλξη ανάμεσά τους. Ο Bradley δεν έπαιρνε τα μάτια του από τη Scarlett, που φορούσε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ», είπαν αυτόπτες μάρτυρες, προσθέτοντας πως μετά το φαγητό, οι δύο σταρ ήπιαν το ποτάκι τους στο μπαρ του εστιατορίου.

Bradley και Scarlett γνωρίστηκαν το 2009 στην ταινία «Απλώς Δεν Σε Γουστάρει» στην οποία πρωταγωνιστούσαν.

Μετά τον μακροχρόνιο δεσμό του με την Renee Zellweger, o ηθοποιός ήταν ζευγάρι με τις Jennifer Lopez, Cameron Diaz και Zoe Saldana, ενώ η 27χρονη -αφού πήρε διαζύγιο από τον Ryan Reynolds- έβγαινε με τους Sean Penn και Nate Taylor.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top