Στο… περίμενε η σύντροφος του Μανιάτη για τον γάμο

Από τα γκολ της Εθνικής μας στο Εuro «κρέμεται» η ευτυχία τους

Στο… περίμενε η σύντροφος του Μανιάτη για τον γάμο

Το... plan B επεξεργάζονται για τον γάμο τους ο Γιάννης Μανιάτης και η αγαπημένη του, Ιωάννα Γαλλή, καθώς, αν η Εθνική μας περάσει στους «4» του Euro, θα πρέπει να τα αναβάλλουν τα κουφέτα!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο ποδοσφαιριστής μας και η καλή του, ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια, έχουν ορίσει τον γάμο για την 1η Ιουλίου, οπότε και θα διεξαχθεί ο τελικός του Euro.

«Αν φτάσουμε στον τελικό προφανώς θα αναβληθεί ο γάμος! Τώρα για το πότε, κάποια καθημερινή λογικά», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του Star η Ιωάννα, προσθέτοντας ότι περιμένει με αγωνία τόσο τον αγώνα της Παρασκευής κόντρα στη Γερμανία, αλλά και εκείνον της Τετάρτης.

Όσο ο Γιάννης τρέχει στα γήπεδα, η Ιωάννα πηγαινοέρχεται Ελλάδα - Πολωνία, καθώς οι προετοιμασίες έχουν τελειώσει. Μάλιστα, όπως τόνισε η ίδια, πιο πολύ αγχώνεται για την μπάλα, παρά για τον γάμο!

«Οι καλεσμένοι μου τίποτα, είναι στην αναμονή, περιμένουνε να δούνε τον τελικό και μετά ότι γίνει, δεν έχουν πρόβλημα, δηλαδή κανείς δεν έχει αγχωθεί! Ότι είναι να γίνει, θα γίνει!», κατέληξε η αγαπημένη του ποδοσφαιριστή μας.

Πάντως, τα ίδια είχε περάσει και ο Τάκης Φύσσας το 2004, που άφησε τον γάμο και πήγε για τον τελικό, ενώ ο Μιχάλης Καψής έλειψ�� από τον γάμο της αδελφής του.
Βρε λες να είναι το γούρι μας αυτό;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top