ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Star.gr: Η Cameron Diaz μιλά για την… «εγκυμοσύνη» της

Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα της ταινία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Star.gr: Η Cameron Diaz μιλά για την… «εγκυμοσύνη» της
Στην ταινία «Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος» που θα βγει στις αίθουσες στις 21 Ιουνίου, πρωταγωνιστεί η Cameron Diaz και η ηθοποιός μιλά για την εμπειρία της ως… έγκυος.

Η Cameron Diaz υποδύεται μια τηλεοπτική γυμνάστρια που δίνει κίνητρα σε υπέρβαρους ανθρώπους για να χάσουν τα περιττά κιλά, συναντιέται με τον καλό της και ξαφνικά μένει έγκυος.

«Η ταινία αφορά και άνδρες και γυναίκες. Δεν βλέπει την ιστορία μόνο από την πλευρά της μητέρας, αλλά και από την πλευρά του πατέρα. Δείχνει όλες τις δυσκολίες που περνούν, σωματικές και συναισθηματικές, όλα αυτά που περνούν οι άνδρες όταν η γυναίκα που αγαπάει γεννά το παιδί ��ου», είπε.

Η ίδια μπορεί να μην έχει δημιουργήσει ακόμα τη δική της οικογένεια, όμως απόλαυσε στο έπακρο τα γυρίσματα της ταινίας και τη φουσκωμένη… κοιλίτσα.

«Είναι πολύ αληθινή η εμπειρία του να δημιουργείς μια οικογένεια και το τι περνούν οι άνθρωποι στην εποχή μας για να δημιουργήσουν μια οικογένεια. Κάποιες φορές είναι εύκολο, άλλοτε είναι τυχαίο και άλλοτε πρέπει να προσπαθήσεις πολύ από οικονομικής πλευράς για να μπορέσουν να κάνουν ένα παιδί», τόνισε.

Πάντως η ίδια δεν το σκέφτεται ακόμα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top