Συγκινητικό βίντεο – έκκληση της Jolie για τους πρόσφυγες

Τι αναφέρει η ηθοποιός ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ

Συγκινητικό βίντεο – έκκληση της Jolie για τους πρόσφυγες

Αναφέροντας στοιχεία που σοκάρουν και απευθύνοντας έκκληση για τους πρόσφυγες, η Angelina Jolie πρωταγωνιστεί σε βίντεο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, στις 20 Ιουνίου.

«Οι πρόσφυγες είναι οι πιο ευάλωτοι άνθρωποι στον κόσμο. Κάθε μέρα δίνουν μάχη για να επιβιώσουν. Αξίζουν το σεβασμό μας και πρέπει να τους σκεφτούμε αυτή την ημέρα», λέει μεταξύ άλλων η ηθοποιός, που είναι Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Σε 30 δευτερόλεπτα, η Angelina περιγράφει την τραγική κατάσταση που επικρατεί, «ντυμένη» με εικόνες από πρόσφυγες και θύματα συγκρούσεων ανά τον κόσμο: «κάθε λεπτό, οκτώ άτομα σε όλο τον κόσμο αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους λόγω πολέμων και διώξεων. Κανένας δεν επιλέγει να γίνει πρόσφυγας. Σήμερα, 43 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως έχουν διωχθεί από την πατρίδα τους. Εμείς θα τους θυμόμαστε».

Το βίντεο, συμπαραγωγή της ηθοποιού και της Ύπατης Αρμοστείας, μετρά δεκάδες χιλιάδες «χτυπήματα» στο Youtube, ενώ προβάλλεται σε πολλά αεροδρόμια ανά τον κόσμο.

Στις 20 του μήνα, η Angelina -που κατά καιρούς έχει επισκεφθεί πάνω από 20 περιοχές του κόσμου που αντιμετωπίζουν πρόβλημα και έχει πάρει μέρος σε εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης- θα βρίσκεται σε εκδηλώσεις στη Ουάσιγκτον μαζί με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Δείτε το βίντεο της Angelina Jolie για τους πρόσφυγες

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top