Δύσκολη η εγκυμοσύνη για την Καλομοίρα

Αδυνάτισε και παραμένει ξαπλωμένη η τραγουδίστρια

Δύσκολη η εγκυμοσύνη για την Καλομοίρα

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα αποκτήσω δίδυμα και, για να είμαι ειλικρινής, είμαι ακόμα σοκαρισμένη! Δεν το πιστεύω ότι έχω δύο ανθρώπους μέσα στην κοιλιά μου!», γράφει η Καλομοίρα για την εγκυμοσύνη της, αποκαλύπτοντας πως περνάει δύσκολα.

Η νεαρή τραγουδίστρια, που προ μερικών ημερών έμαθε ότι περιμένει δίδυμα, μετακόμισε στο σπίτι της πεθεράς της, καθώς χρειάζεται φροντίδα.

«Το ταξίδι μέχρι στιγμής δεν ήταν και το καλύτερο. Είχα ναυτίες, εμετούς κλπ σε τέτοιο σημείο που έχω χάσει περίπου 7 κιλά», αποκάλυψε μέσω της ιστοσελίδας της η Καλομοίρα, προσθέτοντας πως χρειάστηκε να πάρει φάρμακα.

Λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει, η νεαρή μέλλουσα μαμά πρέπει να είναι ξαπλωμένη και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να μείνει με την πεθερά της: «επειδή δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο παρά να είμαι ξαπλωμένη σε ένα καναπέ, έχω μετακομίσει μόνιμα στο σπίτι της πεθεράς μου. «Ήταν ο μόνος τρόπος. Μου μαγειρεύει, με φροντίζει και με βοηθά πάρα πολύ. Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εκείνη».

«Επίσης, τρώω κάθε δύο ώρες. Βοηθάει», λέει πριν αποχαιρετίσει τους θαυμαστές της η Καλομοίρα, ευχαριστώντας τους για τα όμορφα μηνύματα που της στέλνουν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top