Shakira: Η καριέρα, η ζωή και οι έρωτες της σέξι σταρ

Η γυναίκα που ξέρει να το κουνάει καλύτερα από όλες!

Επιμέλεια:Ολγίνα Σαντίκου

Μια από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη είναι η Κολομβιανή σταρ, Shakira!

Με ένα κούνημα των γοφών της κάνει όλους τους άντρες να παραμιλούν...

Κάποια πράγματα απ’ότι φαίνεται είναι γραφτό να συμβουν.Γιατί το λέμε αυτό;

Γιατί στα 16 της χρόνια δοκίμασε την τύχη της στο modeling, αλλά απέτυχε!! Μπορεί προσωρινώς να στεναχρήθηκε, αλλά όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια έγινε για το καλό της!!

Πριν από 10 χρόνια έγινε αναγνωρίσιμη και ο κόσμος «χτυπιόταν» στους ρυθμούς του «Whenever, wherever».

Η Shakira έχει πουλήσει εκατομμύρια δίσκους σε όλον τον κόσμο, ενώ όποιο κομμάτι και αν κυκλοφορούσε γινόταν αμέσως επιτυχία!

Θυμηθείτε το 2007, τη συνεργασία της με την Beyonce και το κομμάτι «Beautiful Lire».Ακόμα ένα χιτάκι που ανέβασε τις μετοχές της και...τις κατακτήσεις της!

Τώρα, όσον αφορά στα προσωπικά της η τραγουδίστρια επί 11 χρόνια είχε σχέση με τον Ντε Λαρουα, τον γιο του πρώην προέδρου της Αργεντίνης.Δυστυχώς για εκείνην και ευτυχώς για εμάς, τον Ιανουάριο του 2011 ανακοίνωσε η ίδια μέσα από το site της ότι χώρισε!!

Γι��τί ευτυχώς; Τα τελευταία 2 χρόνια η Κολομβιανή σταρ είναι με τον κούκλο ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ, όπου γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού της «Waka, waka».

Η Shakira ανακοίνωσε τη νέα της σχέση μέσα από το Twitter της. Για πρώτη φορά βλέπει την προσωπική της σχέση να πρωταγωνιστεί στα εξώφυλλα και κάθε της εμφάνιση με τον Ζεράρ προκαλεί πανικό στα μέσα ενημέρωσης του πλανήτη, αλλά και στους θαυμαστές της.

Κουνήστε το και εσείς σαν τη Shakira και κάντε τον αντρικό πληθυσμό να παραμιλάει στο όνομα σας..

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top