Η καλλονή Ελίζαμπεθ Αρώνη, σαρώνει στη Γερμανία!

Διαπρέπει στο Βερολίνο η Ελληνογερμανίδα από την Κρήτη!

Η καλλονή Ελίζαμπεθ Αρώνη, σαρώνει στη Γερμανία!

Έχει τρελάνει τους Γερμανούς η Ελίζαμπεθ Αρώνη. Η ελληνογερμανίδα καλλονή που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Βερολίνο, διαπρέπει στο χώρο της μόδας, με τις επαγγελματικές προτάσεις να πέφτουν βροχή.

Το 20χρονο μοντέλο με καταγωγή από την Κρήτη, αρχικά τα βρήκε σκούρα με το που εγκαταστάθηκε στη Γερμανία:

«Πίστευα πως θα με κοιτάνε με μισό μάτι λόγω της ελληνικής καταγωγής μου, αλλά τελικά έπεσα έξω. Είχα πολύ άγχος και δεν ήξερα αν θα με δεχτούν θετικά στη γερμανική αγορά. Είναι πολύ απαιτητικοί. Ευτυχώς όλα κύλησαν πολύ θετικά για μένα και έχω κλείσει σημαντικές δουλειές».

Ωστόσο, το καθημερινό της πρόγραμμα είναι πολύ απαιτητικό:

«Υπάρχουν διαστήματα που έχω 20 με 30 κάστινγκ την ημέρα, και τρέχω από τη μια άκρη του Βερολίνου στην άλλη. Όμως δεν με πειράζει, γιατί αγαπάω πολύ αυτό που κάνω και γνωρίζω πολύ καλά τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο χώρο μας».

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της, τα πυρόξανθα μαλλιά αλλά και το κενό ανάμεσα στα δόντια, το οποίο όπως λέει, «με βοηθά να κλείνω περισσότερες δουλειές. Οι προτάσεις πέφτουν βροχή».

Εκτός όμως από την επαγγελματική επιτυχία, η Ελίζαμπεθ Αρώνη γνωρίζει και προσωπική επιτυχία,καθώς εδώ και ένα χρόνο, έχει σχέση και είναι πολύ ερωτευμένη με τον Γιώργο της:

«Είμαστε ένα χρόνο μαζί και περνάμε πολύ όμορφες στιγμές. Έχουμε σκεφτεί κάποια στιγμή στο μέλλον να γυρίσουμε πίσω στην πατρίδα. Δεν υπάρχει ομορφότερη χώρα».

Μάλιστα όπως τονίζει, «βλέπουμε σοβαρά τη σχέση μας, γι΄αυτό έχουμε κάνει κουβέντα για τη μελλοντική επισημοποίηση του δεσμού μας. Με στηρίζει πολύ σε ο,τι κάνω, μόνο που ζηλεύει κάθε φορά που έχω φωτογράφιση με άλλους άνδρες».

Και επειδή η ελληνογερμανίδα καλλονή εκτός από όμορφη είναι και πολύ προσγειωμένη, ξεκαθαρίζει πως «γνωρίζω πολύ καλά ότι ο κόσμος της μόδας έχει ημερομηνία λήξης. Παρακολουθώ ήδη μαθήματα κομμωτικής και μακιγιάζ, τα οποία θα μου φανούν χρήσιμα μόλις σβήσουν τα φώτα».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top