Sarah Jessica Parker: στους δρόμους της Νέας Υόρκης χωρίς σουτιέν!

Sexy in… the city με την see-through μπλούζα της

Sarah Jessica Parker: στους δρόμους της Νέας Υόρκης χωρίς σουτιέν!

Τα πέταξε ΟΛΑ έξω στην κυριολεξία όμως η Sarah Jessica Parker, που προφανώς πρέπει να βιαζόταν πολύ για να βγει έτσι έξω.

Πώς; όπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες. Χωρίς σουτιέν, με μια μαύρη see through μπλούζα, που δεν μας άφησε ΤΙΠΟΤΑ στη φαντασία.

Οι παπαράτσι, πέτυχαν την 47χρονη ηθοποιό να έχει μόλις βγει από το σπίτι της, και να επιβιβάζεται βιαστικά στο αυτοκίνητο της, προκειμένου να πάει τον γιο της στο σχολείο.

Φορώντας μαύρο sexy τοπάκι, ένα jean από κάτω και σαγιονάρες, με το μαλλί πιασμένο πρόχειρα πάνω, δεν μας θύμισε και πολύ την στιλάτη ηθοποιό που γνωρίσαμε!

Η Sarah Jessica Parker, έκανε την έν λόγω εμφάνιση,μια μέρα μετά το επίσημο δείπνο που έδωσε σπίτι της, προκειμένου να ενισχύσει την προεκλογική εκστρατεία του Obama, με καλεσμένους το ίδιο το προεδρικό ζεύγος, και πολλά άλλα μεγάλα ονόματα της διεθνούς showbiz, όπως η Anna Wintour, η Meryl Streep, η Aretha Franklin, και άλλοι!

Πού χρόνος λοιπόν για την 47χρονη ηθοποιό την επόμενη μέρα να ετοιμαστεί και να πάει τον γιο της στο σχολείο; έβαλε ο,τι βρήκε μπροστά της και βγήκε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top