Kim Kardashian: «Όλοι πάντα με ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ! Δεν έχω ιδιωτική ζωή!»

«Γεννήθηκα πλούσια αλλά τα κατάφερα μόνη μου!»

Kim Kardashian: «Όλοι πάντα με ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ! Δεν έχω ιδιωτική ζωή!»

Το ακούσαμε κι αυτό. H Kim Kardashian, η γυναίκα που έχει «πουλήσει» τη ζωή και την ιδιωτικότητα της για τη φήμη και τα χρήματα, τώρα παραπονιέται πως κουράστηκε από την πολλή δημοσιότητα, και πως κανείς δεν την αφήνει σε ησυχία!

Η 31χρονη celebrity, άρχισε τη γκρίνια, σε συνέντευξη της στην ιταλική «Vogue», όπου μεταξύ άλλων λέει πως υπάρχει μια «πολυτέλεια» την οποία δεν μπορεί πια να «αγοράσει», και α��τή είναι η ιδιωτική της ζωή!

«ΟΛΟΙ με παρακολουθούν συνεχώς! Είμαι υπό συνεχή επιτήρηση, και όπου κι αν πάω, υπάρχει μια κάμερα να με ακολουθεί. Στο γυμναστήριο, όταν ψωνίζω, παντού! Ειδικά άμα αποφασίσω να βγω έξω χωρίς make up, η φώτο μου κάνουν το γύρο του κόσμου!»

Μάλιστα τονίζει πως είναι παρεξηγημένη: «Μπορεί να γεννήθηκα μες τα πλούτη, αλλά μέχρι τα 31 μου, κατάφερα να χτίσω μόνη μου μια αυτοκρατορία στον κόσμο της ψυχαγωγίας. Αν δεν πιστεύεις στον εαυτό σου, δεν πας πουθενά. Οι νέοι πρέπει να το καταλάβουν αυτό!»

Στη συνέχεια, μίλησε και για τον αγαπημένο της Kanye West, λέγοντας πως προσπαθεί όσο γίνεται να κρατά τη σχέση της μακριά από τα Μ.Μ.Ε:

«Στο παρελθόν, υπέφερα πολύ εξαιτίας της ειλικρίνειας μου. Όταν μια σχέση δεν “δούλευε”, δεχόμουν έντονη κριτική και μου φέρονταν όλοι άσχημα. Αυτό που μπορώ να πω πλέον, είναι πως μ΄εκείνον είμαι ευτυχισμένη!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top