Ο εφιάλτης του Brad Pitt

Η νέα του ταινία κινδυνεύει να γίνει το Βατερλό του

Ο εφιάλτης του Brad Pitt
Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες λέει ο σοφός λαός, αλλά φαίνεται ότι ο Brad Pitt δεν είχε κατά νου την ελληνική αυτή παροιμία πριν αποφασίσει να αναλάβει μέρος της παραγωγής της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί «World War Z».

Από την αρχή η υπόθεση φαινόταν ότι θα είχε προβλήματα. Εκτενή επαναληπτικά γυρίσματα, ξαναγράψιμο του σεναρίου είναι μερικές μόνο αναποδιές που έτυχαν στα γυρίσματα της ταινίας.

Ο Brad Pitt αποφάσισε να γίνει παραγωγός της ταινίας όταν διάβασε το ομότιτλο βιβλίο του Μαξ Μπρουκς και στόχος του ήταν να ξεκινήσει μια τριλογία που θα κάνει αίσθηση στο Hollywood.

Προσέλαβε μάλιστα για το λόγο αυτό κι έναν σκηνοθέτη της αρεσκείας του, τον Mark Forster, ο οποίος όμως αποδείχθηκε ότι δεν είχε την ανάλογη εμπειρία για ένα τόσο μεγάλο project.

Ενδεικτικό είναι ότι μέχρι τελευταία στιγμή δεν είχε αποφασίσει τι μορφή θα έχουν τα ζόμπι που πρωταγωνιστούν στην ταινία, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας στη Βουδαπέστη, μπούκαρε η αντιτρομοκρατική και κατέσχεσε 85 αυτόματα όπλα της παραγωγής.

Τώρα η ταινία χρειάζεται πέντε ακόμα εβδομάδες γυρισμάτων και έχει βγει εκτός προγραμματισμού για τα καλά.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά η παραγωγή απέλυε και προσελάμβανε ειδικούς τεχνικών εφέ και διευθυντές φωτογραφίας σε χρόνο dt, ενώ δεν είναι η μοναδική ταινία της Paramount που φέτος βγήκε από τ��ν προγραμματισμό λόγω προβλημάτων.

Οι κακές γλώσσες μάλιστα λένε ότι ο Brad Pitt πήρε το πράσινο φως για να αναλάβει την παραγωγή γιατί είχε στενές φιλικές σχέσεις με ένα στέλεχος των κινηματογραφικών στούντιο.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top