Αντώνης Ρέμος: «πληρώνω ακριβά το τίμημα της κρίσης»

Γιατί λέει ότι κινδύνεψε να καταστρέψει την ζωή του;

«Κινδύνευσα να καταστρέψω πραγματικά την ίδια μου την ζωή», εξομολογείται ο Αντώνης Ρέμος και μιλά για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στη ζωή του, την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο και όσα γράφονται για την σχέση του με την Υβόννη Μπόσνιακ.

Επισημαίνοντας πως ανησυχεί για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, ο δημοφιλής τραγουδιστής παραδέχεται ότι και ο ίδιος πλήρωσε ακριβά την κρίση: «είμαι από αυτούς που πληρώνουν πολύ ακριβά το τίμημα αυτής της κρίσης και στηρίζω την οικονομία αυτής της χώρας με όλη μου τη δύναμη».

«Δεν υπάρχει διασκέδαση. Και μη γελιόμαστε από κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν Σάββατο βράδυ κάνα δύο μαγαζιά να είναι γεμάτα, ενώ ουσιαστικά δεν είναι, αφού η κατανάλωση είναι σχεδόν μηδαμινή», συνεχίζει ο Αντώνης και προσθέτει: «πρέπει να καταλάβουμε ότι το πρόβλημα είναι καθολικό. Υπάρχει πόλεμος και σε έναν πόλεμο το πρώτο που κόβεις είναι το περιττό. Το περιττό πάντα είναι η διασκέδαση. Είμαστε, λοιπόν, οι πρώτοι που έχουμε υποστεί τη μεγαλύτερη ζημία και την υφιστάμεθα καθημερινά. Όλοι οι κλάδοι, βέβαια, αλλά εμείς περισσότερο».

Μιλώντας για την ενασχόλησή του με τον Ηρακλή, ο τραγουδιστής δεν κρύβει την πικρία του: «θεωρώ ότι αδικήθηκα τόσο κατάφορα, που κινδύνεψα να καταστρέψω πραγματικά και την ίδια μου τη ζωή… Συνεχίζω να βλέπω μπάλα και να είμαι οπαδός του Ηρακλή, αλλά ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ ξανά δεν θα ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο».

«Είναι πάρα πολύ άκομψο και ενοχλητικό να δημιουργούν καταστάσεις γύρω από την ιδιωτική σου ζωή και, μάλιστα, χωρίς να το επιδιώκεις. Ποτέ μου, μα ποτέ δεν έχω επιδιώξει την προβολή της», δηλώνει ο Αντώνης όταν τον ρωτούν για την σχέση του με την Υβόννη Μπόσνιακ, ενώ σημειώνει ότι ουδέποτε έχει κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του, ούτε έχει επιδιώξει να αναδείξει τα προσωπικά του και ο κόσμος τον έχει γνωρίσει μέσα από τα τραγούδια του.

Ο ίδιος δεν θα έβαζε ποτέ υποψηφιότητα και για τις εκλογές της Κυριακής αναφέρει μεταξύ άλλων: «το μόνο ��ου μπορώ να πω είναι να σφίξει ο κόσμος τα δόντια και να κάνει υπομονή… Εύχομαι, όποια κυβέρνηση κι αν σχηματιστεί, να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις, χωρίς να υπάρχει στο μυαλό των πολιτικών το κόστος για την παράταξη, όταν μια απόφαση μπορεί να κάνει καλό στην Ελλάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top