Οι διάσημοι σχολιάζουν την πολιτική κατάσταση λίγο πριν τις εκλογές

Τι λένε για την επίθεση Κασιδιάρη σε Κανέλλη – Δούρου;

Οι διάσημοι σχολιάζουν την πολιτική κατάσταση λίγο πριν τις εκλογές

Λίγο πριν από τις εκλογές της Κυριακής, οι διάσημοι σχολιάζουν τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, αλλά και την επίθεση που δέχτηκαν στον τηλεοπτικό αέρα από τον Η. Κασιδιάρη η Λ. Κανέλλη και η Ρ. Δούρου.

«Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και θεωρώ ότι σ’ αυτή τη φάση καλό είναι μη γίνονται δηλώσεις γιατί είναι πολύ δύσκολα και έκρυθμα τα πράγματα. Καλύτερα να κάνουμε, παρά να λέμε», είπε, όσο για το επεισόδιο με τη Λιάνα Κανέλλη η ηθοποιός είπε:

«Δεν μπορώ να σχολιάσω καν την ύπαρξη αυτού του κόμματος στη Βουλή. Λυπάμαι πάρα πολύ».

Ο Τόμας Πρωτόπαππας πάλι αυτή την Κυριακή θα ζήσει από κοντά την εκλογική διαδικασία, αφού κληρώθηκε να είναι εφορευτική επιτροπή, ενώ για την ακραία συμπεριφορά του Η. Κασιδιάρη είπε:

«Οι αντιδράσεις αυτές με προβληματίζουν, αλλά πιστεύω ότι είναι λόγω της κατάστασης που οι άνθρωποι δεν σκέφτονται καθαρά. Άμα σου κόβουν το ρεύμα, το νερό, ε κάποια στιγμή θα ξεσπάσεις».

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πάλι χαρακτήρισε «θλιβερά» τα όσα διαδραματίζονται στη χώρα μας.

«Όλα αυτά που συμβαίνουν τα βρίσκω πολύ θλιβερά, πολύ απογοητευτικά. Θα δούμε», είπε.

Όσο για τη Βίκυ Καγιά είπε:

«Είναι πολύ κρίμα που η χώρα μας περνά από μια τέτοια τεράστια αναταραχή, όμως πιστεύω ότι η ιστορία μας έχει δείξει πως πάντα την τελευταία στιγμή κάτι γίνεται και πάντα κάπως σωζόμαστε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top